Öneri 900 TL'ye kadar mouse önerisi

Wardom

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
Bütçe
900
Fingertip grip tutuş için makrolu oyuncu mouse öneriniz neler?
ASUS TUF M3 gen 2 650'ye düşmüş Hepsiburada'da o alınır mı herhangi bir problemi var mı ?

Fingertip grip tutuş için makrolu oyuncu mouse öneriniz neler?
ASUS TUF M3 gen 2 650'ye düşmüş Hepsiburada'da o alınır mı herhangi bir problemi var mı ?
alınmaz.

Arkadaşa hediye olarak alacağım da markayı bilmiyorum ve siteyi. Bir de ışıklı bir şey olsa daha iyi olur.

Arkadaşa hediye olarak alacağım da markayı bilmiyorum ve siteyi. Bir de ışıklı bir şey olsa daha iyi olur.
Bu fiyata alabileceğin açık ara en iyi mouse bu dostum.
Post automatically merged:

https://shop.connectgame.com.tr/pro...yuncu-mouse-pembe?_pos=5&_sid=160481537&_ss=r

XTRFYler var ama onun da pembesi kalmış

Bu fiyata alabileceğin açık ara en iyi mouse bu dostum.
Satıcı kendi sitesinde bu fiyatta satıyor. Fakat farklı sitelerde 2 kat fiyatına site bilindik mi ?

alınmaz.

Macro ayarlaması rahat mı yazılımı ?

Satıcı kendi sitesinde bu fiyatta satıyor. Fakat farklı sitelerde 2 kat fiyatına site bilindik mi ?
Evet site bilindik. Distirbitörü bu markaların.

Macro ayarlaması rahat mı yazılımı ?
Yazılımı gayet iyidir dost.

Site bilindik ama aldıktan sonra garanti işleri biraz sıkıntıya girebilir mouse çabuk bozulan bir ürün değil zaten hediye alıyormuşsun. Güvenemem dersen dün m800 pro vardı amazonda.

Site bilindik ama aldıktan sonra garanti işleri biraz sıkıntıya girebilir mouse çabuk bozulan bir ürün değil zaten hediye alıyormuşsun. Güvenemem dersen dün m800 pro vardı amazonda.
yurtdışı sanırım o kargo ücreti var 120 küsür.

Teşekkürler öneriler için.

yurtdışı sanırım o kargo ücreti var 120 küsür.

Teşekkürler öneriler için.
Prime ile kargo ücreti ödemiyorsun ama dün indirim yüzdesi daha fazlaydı şu an yok gibi o yüzden gümrükten geçmeyebilir. XM1R alın geçin o zaman.

Prime ile kargo ücreti ödemiyorsun ama dün indirim yüzdesi daha fazlaydı şu an yok gibi o yüzden gümrükten geçmeyebilir. XM1R alın geçin o zaman.
Bir tane daha connecte göre kısmen daha güvenilir yer söyleyecek olursam o da wraith esports olur vxe r1 se alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,274
Üyeler
191,059
Son üye
Kinuha
Geri