BencedeMonitör önerisi de ister misin aynı siteden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aoc 24g2u alabilirsin btw.Monitör olarak.
BencedeMonitör önerisi de ister misin aynı siteden?
Aoc 24g2u alabilirsin btw.Monitör olarak.
İtopyaya güvenilmez. CHANGE MY MIND. Alacaksan ya ayrı ayrı ya da teknobiyotikten al. Ayrı ayrı alıp kendin toplaman da mantıklı ama uğraşmayayım diyorsan attığım sistemi al geç.Bencede
Dostum aldın mı bilgisayarını?Tamamdır fiyat farkı o kadar önemli değil hallederim onu ben sağol tekrardan
Dediklerinde yola çıkarak daha farklı bir şey topladım amd ryzen 7 3800x işlemci, corsair vengeance 16 gb ram, sapphire nitro+ special edition rx5700xt ekran kartı, asus prime x570p anakart, thermaltake 750w power supply, 4 tb hdd, 480 gb ssd topladım ilgine alakana yardımına çok teşekkür ederimDostum aldın mı bilgisayarını?
2070 super ve düzgün bir b550 ile alınabilirdi. Ama olsun güzel yine de.Dediklerinde yola çıkarak daha farklı bir şey topladım amd ryzen 7 3800x işlemci, corsair vengeance 16 gb ram, sapphire nitro+ special edition rx5700xt ekran kartı, asus prime x570p anakart, thermaltake 750w power supply, 4 tb HDD, 480 gb ssd topladım ilgine alakana yardımına çok teşekkür ederim
Araştırarak aldım 2070 süpere denk geliyor aldığım ekran kartı2070 super ve düzgün bir b550 ile alınabilirdi. Ama olsun güzel yine de.
Hayır denk değil. Arada kat ve kat teknoloji farkları var. 2070 Super daha güçlü hem de nasıl denkler anlamadım.Araştırarak aldım 2070 süpere denk geliyor aldığım ekran kartı
Videoları felan izle youtubeta görürsün dostum abdullah öyle diyor rtx 2070 süpere denk geliyormuşHayır denk değil. Arada kat ve kat teknoloji farkları var. 2070 Super daha güçlü hem de nasıl denkler anlamadım.
@EMREG.
Hayır denk değil. Arada kat ve kat teknoloji farkları var. 2070 Super daha güçlü hem de nasıl denkler anlamadım.
@EMREG.
Sadece fps anlamında olsa bile 2070S biraz daha önde. Desteklediği teknolojiler işin içine girerse 5700xt’den çok daha fazla öne geçiyor. Üstüne sürücüleri çok daha iyi Nvidia’nın.Videoları felan izle youtubeta görürsün dostum abdullah öyle diyor rtx 2070 süpere denk geliyormuş
Doğrudur almış bulundum artık sağolasınSadece fps anlamında olsa bile 2070S biraz daha önde. Desteklediği teknolojiler işin içine girerse 5700xt’den çok daha fazla öne geçiyor. Üstüne sürücüleri çok daha iyi Nvidia’nın.
Bir tek monitörde kararsızım msi optix mag271cv alsam nasıl olurSadece fps anlamında olsa bile 2070S biraz daha önde. Desteklediği teknolojiler işin içine girerse 5700xt’den çok daha fazla öne geçiyor. Üstüne sürücüleri çok daha iyi Nvidia’nın.
1080P 27’ alınmaz bence. 27’ için 2K alınmalı. Ben böyle düşünüyorum başkası farklı düşünebilir.Doğrudur almış bulundum artık sağolasın
Bir tek monitörde kararsızım msi optix mag271cv alsam nasıl olur
Var mı önerebileceğin bir monitör1080P 27’ alınmaz bence. 27’ için 2K alınmalı. Ben böyle düşünüyorum başkası farklı düşünebilir.
IPS olarak : Asus Tuf VG249Q , AOC 24G2UVar mı önerebileceğin bir monitör