HumanvVol2
80+ Bronze
O fiyata rx 5700xt varken 2060 almak saçma olurMonitör dahil değilse çok iyi sistem toplanır 2070 superli bir sistem monitör dahilse 2060
O fiyata rx 5700xt varken 2060 almak saçma olurMonitör dahil değilse çok iyi sistem toplanır 2070 superli bir sistem monitör dahilse 2060
Ben RTX'ciyim dostumO fiyata rx 5700xt varken 2060 almak saçma olur
sadece kasa alacağım diğerlerini sonra halledeceğim ama çok bir fikrim yok ne almam ya da nasıl bir sistem toplamam gerektiği hakkındaben anlayamdım bu 10000 TL ile monitör klavye mouse kulaklık kasamı alıcaksın ya da sadece kasamı alıcaksın
Sadece kasa ise alınıyor2070S imkansız.
ben monitörü sonra almayı düşünüyorum ve ryzen düşünmüyorum
bir mağazaya gidip onlara ekipmanları söylesem benim için sistemi kurarlar mı?Sadece kasa ise alınıyor
2070S imkansız.
8300tl ye 2060 alınmamalı
Kurarlar nerede oturuyorsunben monitörü sonra almayı düşünüyorum ve ryzen düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir mağazaya gidip onlara ekipmanları söylesem benim için sistemi kurarlar mı?
ve dostum neden ryzen düşünmüyosun intele para verme r5 3600 den aldığın performansı intelden alamıyorsun ve çok daha pahalı ısı ve performans konusunda amd çok iyiben monitörü sonra almayı düşünüyorum ve ryzen düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir mağazaya gidip onlara ekipmanları söylesem benim için sistemi kurarlar mı?
Dostum adam monitör de alicam diyor x570ler 1500 TL civarı bütçeden kısıyorumO bütçede B450M-A mı? Kafayı üşütmüşün sen.
Fanboyluk yapmayalım hangisi performanslıysa o.
Monitör sonra alacağım yazmıştı arkadaş.Dostum adam monitör de alicam diyor x570ler 1500 TL civarı bütçeden kısıyorum