s2h kalmamıştıMonitör dahil olsa bile B50M-A Alınmaz. En azından B450M S2H Seçseydin. Çok dengesiz sistem yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DLSS 2.0 Açtına RTX Açık olsa ile kapalı gibi bir şey oluyor.
s2h kalmamıştıMonitör dahil olsa bile B50M-A Alınmaz. En azından B450M S2H Seçseydin. Çok dengesiz sistem yapıyorsun.
DLSS 2.0 Açtına RTX Açık olsa ile kapalı gibi bir şey oluyor.
Akakceden tek tek toplayabilirsin.s2h kalmamıştı
Tek tek toplasam n11 den çok daha ucuza geliyorSadece İncehesap yok dünyada.
Akakceden tek tek toplayabilirsin.
Tek tek toplasam n11 den çok daha ucuza geliyor
Ben de o yüzden ryzen işlemciye güvenilir mi bilemedim13 sene Nvidia kullandım.Şimdi yeni sistemimde de tercihim nvidiaÇünkü yazılımsal,donanımsal bir hatasını görmedim,fiyat/performans kadar bence uzun süreli kullanımdaki performansıda önemli.
Ben genel manada sesleniş niyetine yazdım
Ben de o yüzden ryzen işlemciye güvenilir mi bilemedim
rx5700e 2060 daha performanslı hmmm fanboysun dostumAynı sistemi kullanıyorum gayet performanslı donanımlar
10 bin TL monitör dahil ama
Fanboylukla alakası yok boş yapma rtx serisi daha performanslı ben kendim de kaç sene AMD kullandım rtx 2060 den önce RX 5700 kullandım ve 2060 çdaha performanslı
Ryzen düşünmüyorsan 10. nesil beklemekten başka çaren yok.ben monitörü sonra almayı düşünüyorum ve ryzen düşünmüyorum
bir mağazaya gidip onlara ekipmanları söylesem benim için sistemi kurarlar mı?
genel de n11 üzerinden gösteriyorSadece N11 yok. Akakce en ucuz yerleri gösteriyor.
kardeşim ikisinide kullandım kafama göre yorum yapmıyorum gereksiz çıkarımını kendine saklarx5700e 2060 daha performanslı hmmm fanboysun dostum
Evet 5700 bile daha iyiyken 5700xt yerine 2060 öneerenler ben rtxciyim diyorlar hani rtxi kullanmak için de 2080 altı kurtarmıyor rx5000 serisi kartlar aynı bütçedeki rakiplerine göre daha iyi iş çıkarıyor 2080 ayarında bir kart tercih edilecekse nvdia almak daha mantıklı (radeon VII ülkemizde çok çok pahalı)rx5700e 2060 daha performanslı hmmm fanboysun dostum
Evet 5700 bile daha iyiyken 5700xt yerine 2060 öneerenler ben rtxciyim diyorlar hani rtxi kullanmak için de 2080 altı kurtarmıyor rx5000 serisi kartlar aynı bütçedeki rakiplerine göre daha iyi iş çıkarıyor 2080 ayarında bir kart tercih edilecekse nvdia almak daha mantıklı (radeon VII ülkemizde çok çok pahalı)
bunun bilgi ile ne alakası var n11 ucuz diyorum herkes bilgisayar mühendisi olmuş çok biliyorsan topla kendin bulaşma hala yorum yapıyorsunEminmisin?
Ya kardeşim neredeyse hiç bilgin yok konuşma. 10000TL Bütçede B450M-A PRO MAX koyuyorsun.
bunun bilgi ile ne alakası var n11 ucuz diyorum herkes bilgisayar mühendisi olmuş çok biliyorsan topla kendin bulaşma hala yorum yapıyorsun