abdullah39
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
15.6 inc IPS ve şık görünüşlü bir laptop arıyorum. Dizi, film izlemek ilk planım oyun olarak FİFA oynarım diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dostum iyi akşamlar. Yazan olmamış galiba.15.6 inc IPS ve şık görünüşlü bir laptop arıyorum. Dizi, film izlemek ilk planım oyun olarak FİFA oynarım diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi akşamlar. Aklımda 1-2 adet laptop var ama kesin bir karar veremedim. Tabi ki önerebilirsiniz.Dostum iyi akşamlar. Yazan olmamış galiba.
Eğer hala bulamadıysan önerebilirim?
Ne amaçla lazım?İyi akşamlar. Aklımda 1-2 adet laptop var ama kesin bir karar veremedim. Tabi ki önerebilirsiniz.
15.6 inc IPS ve şık görünüşlü bir laptop arıyorum. Dizi, film izlemek ilk planım oyun olarak FİFA oynarım diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
m.n11.com
Bende nvidia kartlı laptop almak isterim de fiyatları biraz pahalıMSI ın modern serisi gerçekten çok güzel. Ben de mx450 li sini almayı düşünüyorum.
Ekran IPS değil. Birde ekran kartı yok oyun açar mı bu pchttps://www.hepsiburada.com/msi-mod...4-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000L8MBQ aralında iyi bu gözüküyor ( aceleniz yoksa almayın derim ekran kartları fiyatları hafifde olsa düşüş yaşanıyor ) ama acelenizde varsa bunu alın bence. kasa kaliteside iyi.
Aldınız mı bilgisayar?Ekran IPS değil. Birde ekran kartı yok oyun açar mı bu pc
Yok almadım eth kazımı duracak haberlerini görünce laptop fiyatları da düşer diye düşünüp bekleme kararı aldım.Aldınız mı bilgisayar?