Neler Yeni

9000TL Laptop önerisi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bütçe
9000
Günlük işleri rahatlıkla yapıp arada oyun açarsam oynatacak ve ufak Render işleri yapacak bir laptop arıyorum Öncelikli amacım taşınabilirlik, iyi soğutma ve uzun ömürlü pil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Uzun ömürlü pil dediğin an gaming laptop önerilerine kapanman gerek. Tanım olarak bir ultrabook aramalısın. Huawei Matebook D16 veya Macbook air tarzı bir şey muhtemelen isteklerine daha uygun. En baba gaming laptopum diyen cihaz bile 4 saatten fazla şarj konusunda gitmeyecek, gereksiz fan sesi yapacak.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun ömürlü pil dediğin an gaming laptop önerilerine kapanman gerek. Tanım olarak bir ultrabook aramalısın. Huawei Matebook D16 veya Macbook air tarzı bir şey muhtemelen isteklerine daha uygun. En baba gaming laptopum diyen cihaz bile 4 saatten fazla şarj konusunda gitmeyecek, gereksiz fan sesi yapacak.
Ultrabook tarzı bir şey bana da mantıklı geliyor ama oyun da oynadığım için en azından GTX 1650 gibi giriş seviyesi bir ekran kartı olsun istiyorum. Bu ikisini harmanlayan iyi bir PC var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Ultrabook tarzı bir şey bana da mantıklı geliyor ama oyun da oynadığım için en azından GTX 1650 gibi giriş seviyesi bir ekran kartı olsun istiyorum. Bu ikisini harmanlayan iyi bir PC var mı?
Kendi adıma ben matebook veya macbook alacağım bu yıl sonunda. Oyun içinse GeforceNow kullanıyorum şu an. 30mb üstü internetin varsa etherneti tak keyfine bak dostum. CS gibi online oyunlarda dahi 0 sıkıntı yaşadım neredeyse. Okula giderken az kullanayım, parlaklık kısayım, priz arayım derdi olmayacaksa ekran kartsız iyi işlemcili kaliteli bir laptop almak bence en iyi çözüm.

Lolcü Buse

80+ Bronze
Evet var asusun gtx 1660 li fakat şarjı unutucaksin gaming laptop deyince Max 2 saat çıkarır seni

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet var asusun gtx 1660 li fakat şarjı unutucaksin gaming laptop deyince Max 2 saat çıkarır seni
Bana en az 8 saat şarjı giden bir cihaz lazım. Oyun zaten pilde oynanmaz onu şarjda oynarım ama günlük işlerde bana uzun pil ömrü sunmalı.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
8 saat pil değerine sunabilen ekran kartlı lapto bulunmamaktadır

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Msi marka laptoplara bakabilirsin öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Batarya için öncelik macbooktur. 16 saatlere kadar gidiyor yanlış bilmiyorsam. Matebooklar da 6-8 saat gibi bir süre sunuyor. Oyuncu bilgisayarı olan ekran kartlı modeller 2 saat bile çıkaramıyor bazen. Keyfin bilir tabi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Batarya için öncelik macbooktur. 16 saatlere kadar gidiyor yanlış bilmiyorsam. Matebooklar da 6-8 saat gibi bir süre sunuyor. Oyuncu bilgisayarı olan ekran kartlı modeller 2 saat bile çıkaramıyor bazen. Keyfin bilir tabi.
Bana sabit bir yerde şarja takınca oyun oynatacak ve taşırken, şarjda değilken de günlük işlerde 8 saat civarı pili gidecek bir cihaz lazım. Hiç böyle bir cihaz yok mu?

M1 MacBook’lar falan dediğiniz gibi mükemmel ama oyun destekleri çok az ve Windows harici işletim sistemleri uyumluluk olarak pek iyi değil.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Ekran kartı sadece oyun için lazım değil mi? Günlük işlerde ekran kartı olması neden pili etkiler ki?
Yaklaşımın iyi fakat güç çekiyor. Sistem bu şekilde dizayn edilmiş.

Techno08

80+ Gold
Bana sabit bir yerde şarja takınca oyun oynatacak ve taşırken, şarjda değilken de günlük işlerde 8 saat civarı pili gidecek bir cihaz lazım. Hiç böyle bir cihaz yok mu?

M1 MacBook’lar falan dediğiniz gibi mükemmel ama oyun destekleri çok az ve Windows harici işletim sistemleri uyumluluk olarak pek iyi değil.

dostum internetin iyiyse MacBook ya da huawei matebook al oyunları da GeForce now’dan oynarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,367
Üyeler
167,477
Son üye
Talhalisca7
Top Bottom