Çözüldü✓ 9000tl ye kadar kasa önerisi

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,505
Bütçe
9000
akvaryum kasa düşünüyorum 9000tl ye kadar güzel kasa önerilerinizi bekliyorum
İlla akvaryum olmak zorunda değil meşhte olabilir güzel göründüğü şekilde bir sorunum yok bütçe konusundada bir sorunum yok extra fan takviyeside yapabilirim
360mm sıvı soğutma takacağım pompa desteği olması güzel olur
Sapphire 7800xt Pure
B550 gaming x v2
Corsair rm750e
sığdığı sürece bir sorunum yok önerilerinizi bekliyorum benim aklımda bu kasa var

İlla akvaryum olmak zorunda değil meşhte olabilir güzel göründüğü şekilde bir sorunum yok bütçe konusundada bir sorunum yok extra fan takviyeside yapabilirim
Sapphire 7800xt Pure
B550 gaming x v2
Corsair rm750e
sığdığı sürece bir sorunum yok önerilerinizi bekliyorum benim aklımda bu kasa var
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...0-b-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,894268953.html zorla şunu al pişman olmazsın.

Sapphire 7800xt Pure
B550 gaming x v2
Corsair rm750e
oneri olarak bilgim yook ama akvaryum ların hava sirkülasyonu yeterli olmaz üst tarafı mesh olan kasa tercih et

oneri olarak bilgim yook ama akvaryum ların hava sirkülasyonu yeterli olmaz üst tarafı mesh olan kasa tercih et
Bu kasanın içine gidipte 5070 İnno koyarsanız tabii ki bu tarz sorunlar olması normal üreticiler bu kasanın içine girecek parçaların orta segment olduğunu bildikleri için ona göre tasarlıyorlar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam h6 flow yerine y40 tarzı kasalar şuan daha güzel geliyor gözüme Asus a31 gibi tr de incelemesi yok ama kasaların😀

Bu kasanın içine gidipte 5070 İnno koyarsanız tabii ki bu tarz sorunlar olması normal üreticiler bu kasanın içine girecek parçaların orta segment olduğunu bildikleri için ona göre tasarlıyorlar zaten

y40 ta çok iyi fakat h6 flow'un hava akışı daha güzel y40'a göre.

Akvaryum kasaları hiç kimse performans için önermez. İstersen asususun son seviye ekran kartını al, sıvı soğutma koy yinede performans için her zaman meshli standart kasalar önerilir. Bunun innoyla şunla bunla ilgisi yok.

En sonda tercih kişinin kendisine kalıyor. Ancak en son seviye akvaryum kasa da alsa alacak kişinin görüntü için performanstan ödün verdiği aklında bulunması lazım.

H6 o konuda başka seviyede zaten hocamda
Araştırıyorum
y40 ta çok iyi fakat h6 flow'un hava akışı daha güzel y40'a göre.

Akvaryum kasaları hiç kimse performans için önermez. İstersen asususun son seviye ekran kartını al, sıvı soğutma koy yinede performans için her zaman meshli standart kasalar önerilir. Bunun innoyla şunla bunla ilgisi yok.

En sonda tercih kişinin kendisine kalıyor. Ancak en son seviye akvaryum kasa da alsa alacak kişinin görüntü için performanstan ödün verdiği aklında bulunması lazım.
Biliyorum zaten hocam

H6 o konuda başka seviyede zaten hocamda
Araştırıyorum

Biliyorum zaten hocam
bu arada h6 flow , hyte gibi modellerde hava akışı gayet güzel adamlar buna çok kasıyor çünkü.

bu arada h6 flow , hyte gibi modellerde hava akışı gayet güzel adamlar buna çok kasıyor çünkü.
Hocam hyte 40 ı öneriyor musunuz peki Asus a31 ile kıyaslarsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,783
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri