inflameswetrust
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
En ucuz 16gb 5060ti 22769 lira ve taksit yok. Taksitli ve düzgün satıcılı ararsan fiyat 24.5dan başlıyor. Enflasyon belli, zengin de fakir de taksitle alıyor.Ben de bu fiyattan aldım, lakin şu fiyatı indirim olarak görmeyi bırakmak lazım artık. Bu kartın olması gereken fiyatı bu zaten.
Sıfırı 20 binmiş de 16 küsüre düşmüş falan geçin bunları. 22 bine 16 GB 5060Tİ var. Kimse bu karta 20 bin vermez, vermemeli.
Bu fiyat sıcak fırsatlara gelmeyi hak etmiyor.
Dostum vergi dahil şu an yurtdışından daha ucuz fiyata alıyorsun. Bu kartı bulabileceğin en iyi fiyat aralığı zaten, daha düşüğünü bekleyemezsin. Pahalı ucuz kavgasına girersek ohooooo!Ben de bu fiyattan aldım, lakin şu fiyatı indirim olarak görmeyi bırakmak lazım artık. Bu kartın olması gereken fiyatı bu zaten.
Sıfırı 20 binmiş de 16 küsüre düşmüş falan geçin bunları. 22 bine 16 GB 5060Tİ var. Kimse bu karta 20 bin vermez, vermemeli.
Bu fiyat sıcak fırsatlara gelmeyi hak etmiyor.
1080pde 8gb vram yeter 2kya geçersen yetmezArkdaşlar 4 Mayıs 2024 Hazır sistemde aldığım ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı var sizce konudaki 9060xt alınıır mı elimdeki kart kaçtan satabilirim ona göre alacağım 1080 p kullanıyorum aslında yetiyor ama 8 gb Vram korkutuyor sizce geçilir mi ne kadara gider kartım.
2K’ya geçmeyeceğim. CS2 ve Valorant oynadığım için bir de monitörüm vardı; kronik sorunluydu. İade edip üstüne para ekleyerek yeni ve daha iyi bir pivot monitör aldım. Bu yüzden 2K’ya geçmiyorum. Hikayeli oyunlar da oynuyorum ama arkadaşlarla CS attığımız için ekranda 24 inç 1080p’de kaldım.1080pde 8gb vram yeter 2kya geçersen yetmez
10a gider cs valo oynuyosan değmez farka hikayeli oyun oynuyosan al geçArkdaşlar 4 Mayıs 2024 Hazır sistemde aldığım ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı var sizce konudaki 9060xt alınıır mı elimdeki kart kaçtan satabilirim ona göre alacağım 1080 p kullanıyorum aslında yetiyor ama 8 gb Vram korkutuyor sizce geçilir mi ne kadara gider kartım.