9060xt 8gb pulse modeli iyi midir

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaslar vatan indiriminden 9060xt 8gb saphire pulse modelini alacağim en ucuzu o sizce başka modele bakmalimiyim 16gbyi al dediler ancak bütçem yok

Arkadaslar vatan indiriminden 9060xt 8gb saphire pulse modelini alacağim en ucuzu o sizce başka modele bakmalimiyim 16gbyi al dediler ancak bütçem yok
ben olsam 8 gb almazdim mumkunse daha yuksek vramli birsey al. Sorun olur mu? olmaz bence. Ama ileriye donuk birsey olsun istiyorsan daha yuksek vramli birsey alabilirsin

ben olsam 8 gb almazdim mumkunse daha yuksek vramli birsey al. Sorun olur mu? olmaz bence. Ama ileriye donuk birsey olsun istiyorsan daha yuksek vramli birsey alabilirsin
Hocam biliyorum ama bütçem yok malesef pulse modeli 12.5kya kadar düşüyor model konusunda bilgik olmsdigi için sordum sizce bu model alinir mi

Açıkcası 9060xt 8gb alacağıma 2. El 7700xt-7800xt alırdım. Hazır sistemler haricinde 8gb ekran kartı alınmaz bence.

Sonra neden amd kötü oluyor.
8gb vram 4 yıla bazı oyunları açmaz.
Ya hep al ya hiç alma.

Sonra neden amd kötü oluyor.
8gb vram 4 yıla bazı oyunları açmaz.
Ya hep al ya hiç alma.
Hocam ben 8gb almaya karar verdim zaten model için bu konuyu açtım sizce bu model alinir mi diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkcası 9060xt 8gb alacağıma 2. El 7700xt-7800xt alırdım. Hazır sistemler haricinde 8gb ekran kartı alınmaz bence.
3 seneye degistirecegim zaten sistemi şimdilik bunu alacagim model hakkinda bilginiz var mi

Hocam ben 8gb almaya karar verdim zaten model için bu konuyu açtım sizce bu model alinir mi diye

3 seneye degistirecegim zaten sistemi şimdilik bunu alacagim model hakkinda bilginiz var mi
pulse üzmez pek alabilirin

9060xt 16gb versiyonu 15'e düşüyor vatanda kod ile birlikte 2.5k daha koyma şansınız yoksa alın geçin pulse model iyidir.

9060xt 16gb versiyonu 15'e düşüyor vatanda kod ile birlikte 2.5k daha koyma şansınız yoksa alın geçin pulse model iyidir.
Sagolun hocam bu modeller arasinda sicaklik farki mi oluyor sadce

Bir de benim monitor 1080p zaten 1080 p için yeterli bir kart olur değil mi cs2 valo witcher rdr falan oynuyorum

Bir de benim monitor 1080p zaten 1080 p için yeterli bir kart olur değil mi cs2 valo witcher rdr falan oynuyorum
Ilk kez alacagim pek anlamiyorum o yuzden soruyorum

Ilk kez alacagim pek anlamiyorum o yuzden soruyorum
Sıcaklık farkları oluyor ve 3-4 fps fark olur onun dışında pek bir fark olmaz.
Yeterlidir hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Bu modeli alacağım

Bu modeli alacağım
Pulse modeli sıcaklık olarak nitrodan falan bir tık daha fazla ısınır ama abartı bir sıcaklık değil. Hayırlı olsun.

Geri