9060xt saphire pulse 8gb model iyi midir

9060xt yi daha kutusundan çıkarmadım. Cs2 6gb vrami 2k da bile doldurmuyo bu arada. Valoranta girmiyorum bile
Hocam internette ryzen 5 5600 islemci ile(benim islemci de bu) 130fpslerde oynatan bir test gordum tabi ful ayar da benim monitorda 144hz biraz çekindim açıkçası da

Arkadaşlar dun vatan indiriminde saphire pulse 8gb 9060xt aldim biliyorum 16gbligi alsaydim daha iyiydi ancak bütçem yoktu ve monitorun 1080p 3 4 sene yeter diye düşündüm sizce model de sıkıntı var mi sorun yasatir mi ya da kullanan var mi yardimlariniz için teşekkür ederim
Zaten 2K oynamayacaksın ağır oyunları ultrada da oynamayacaksın o yüzden 8gb olması sana sorun yaratmaz endişelenmene gerek yok

650nin 500ünü 9800x3d veriyo 😅
Zaten fps oyunları CS2 valo işlemci tabanlı olduğu için normal aldığım değerler mesela ets2 full de 9060 XT 16 GB ile 200 FPS alıyorum truckersmp giriyorum tabii normal çevrimdışı da denemedim

Hocam internette ryzen 5 5600 islemci ile(benim islemci de bu) 130fpslerde oynatan bir test gordum tabi ful ayar da benim monitorda 144hz biraz çekindim açıkçası da
Kanka fps oyunlarında endişe etmene gerek yokki. Zaten ekran kartını tam kullanmıyo çoğu. 8gb vram üç beş sene sonra oyun oynatmayacak çöp olacak diyenleri anlamıyorum. Ben bugün 2060 6gb ile 2k da gow oynuyom rdr2 oynuyom spiderman remastered oynuyom paşalar gibi. 1080p de hiç öyle kascak doncak oynatmayacak derdin olmasın. 8gb ile 16gbin farkını 8gb vrami doldurduğunda hissedersin o da sadece 2k da ve ultra ayarlarda olur. 1080p fps oyunları oynayacaksan iki kartta aynı fpsleri verecek zaten hatta 8gb bi tık daha fazla da verebilir. O yüzden 1080p fps oyunları için fazladan para vermeyede gerek yok fps in artmayacak çünkü. İnsanların seni gereksiz demoralize etmesine izin verme

Kanka fps oyunlarında endişe etmene gerek yokki. Zaten ekran kartını tam kullanmıyo çoğu. 8gb vram üç beş sene sonra oyun oynatmayacak çöp olacak diyenleri anlamıyorum. Ben bugün 2060 6gb ile 2k da gow oynuyom rdr2 oynuyom spiderman remastered oynuyom paşalar gibi. 1080p de hiç öyle kascak doncak oynatmayacak derdin olmasın. 8gb ile 16gbin farkını 8gb vrami doldurduğunda hissedersin o da sadece 2k da ve ultra ayarlarda olur. 1080p fps oyunları oynayacaksan iki kartta aynı fpsleri verecek zaten hatta 8gb bi tık daha fazla da verebilir. O yüzden 1080p fps oyunları için fazladan para vermeyede gerek yok fps in artmayacak çünkü. İnsanların seni gereksiz demoralize etmesine izin verme
Haklisin hocam sagolasin çok strese girmiştim valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS de full de 1080 p de 9800x3d ve xfx swft Radeon RX 9060 XT OC 16 GB 3 fanlı ile 650 fps üzeri görüyorum
Hocam ben de ryzen 5 var intte bi testte 130lara dustugunu gordum fpsnin o yüzden dert edinmiştim ama 150 ve ustu fps verecegini dusunuyorum yani

Ben önceki hafta 8gb lik modele yetişemedim 16gblik aldım ama bu seferde kalan bileşenlere param yetmiyodu. Bu hafta 8gb liği aldım 12400e. 8gb vram 1080p de halen yeterli ama nvdiaya göre amd kartlar daha çok vram kullanıyo yani amd 8gb vrami nvdianın 7gb vramine denk gibi düşün. 1080p de halen rahat rahat iş görür. Bende 2060 6gb vardı mesela uncharted4 ü 2k da rtx açık orta ayarlarda oynayabildim. Ultraya çekince dayanmıyodu ama. Yani 8gb 1080de halen rahat rahat iş yapar
kanka o vram mubahbbeti eğer dokuları fullersen max 300-400mb fark ediyor oda en max ortalama 240mb falan farkediyor 1080p den yukarı çıkmazsan sorun yaşamazsın birde şunu söyleyeyim sen bir oyunu 1080p ultrada oynuyorken 8gb vram tüketiyordur 2k da oynarkende aynı tüketiyorsa muhtemelen dokular çöp oluyordur forumda bir arkadaş paylaşmıştı

kanka o vram mubahbbeti eğer dokuları fullersen max 300-400mb fark ediyor oda en max ortalama 240mb falan farkediyor 1080p den yukarı çıkmazsan sorun yaşamazsın birde şunu söyleyeyim sen bir oyunu 1080p ultrada oynuyorken 8gb vram tüketiyordur 2k da oynarkende aynı tüketiyorsa muhtemelen dokular çöp oluyordur forumda bir arkadaş paylaşmıştı
Saydığım oyunları 2060 2kda medium textureda rahat oynatıyo yüksekte fps düşüşünü hissediyosun ultraya çekince bi kaç dk sonra oyun kapanıyo. Zaten kimse 2060 6gb dan 2k da ultra oynatmasını beklemez. Ama bi çok hikayeli oyunu wk da 60fps üstü oynatabiliyo. 8gb vram 1080p için uzun süre yetecektir

Haklisin hocam sagolasin çok strese girmiştim valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de ryzen 5 var intte bi testte 130lara dustugunu gordum fpsnin o yüzden dert edinmiştim ama 150 ve ustu fps verecegini dusunuyorum yani
Verecektir raad ol

Geri