9060xt 8gb ryzen 5 5500 warzone duşükk fps

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Ayarlari degistirmem pek fayda etmiyor fsr acinca 180 fps oluyor ancak fsr acmadan 90-100 fps arasi adam çoksa 80 fpsye falan düşüyor ekran karti kullanimini bir turlu %99a çekemiyorum gpu %85 cpu%87 kullaniyor sorun işlemcidemidir daha fazla fps almam gerekmez mi bu sistemle

Sorun Warzone'da olabilir. Geçen gün izlediğim bir test videosunda 5600x bile %80 ve üzeri kullanımda geziyordu.
Bu oyun daha üst düzey bir işlemci istiyor. 🤷‍♂️

Ayarlari degistirmem pek fayda etmiyor fsr acinca 180 fps oluyor ancak fsr acmadan 90-100 fps arasi adam çoksa 80 fpsye falan düşüyor ekran karti kullanimini bir turlu %99a çekemiyorum gpu %85 cpu%87 kullaniyor sorun işlemcidemidir daha fazla fps almam gerekmez mi bu sistemle
1080p de darboğaz yersin işlemci ekran kartı için yetersiz

umarım 9060xt yi ucuza almışsındır 8gb sıfır kart almak saçmalık çünkü

Sorun Warzone'da olabilir. Geçen gün izlediğim bir test videosunda 5600x bile %80 ve üzeri kullanımda geziyordu.

hocam

Hocam fsr acinca guzel fps aliyorum ama bu seferde dokular geç yüklenmeye basliyor anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

11kya aldim ya indirimde kart bana yetiyor 1080pde her oyunda bazi oyunlarda islemcim sıkınti cikariyor sadece

Hocam 2kya aliyorum ekran karti kullanimi artiyot ama genr ayni fps aliyorum
tamam işte dostum normalde çözünürlük yükselince fpste düşer ama sn yükseltiyorsan ve sabit kalıp ekran kartı kulanımın artıryorsa bu darbopğazdır overclok yapmayı deneyebilirsin işe yarar

tamam işte dostum normalde çözünürlük yükselince fpste düşer ama sn yükseltiyorsan ve sabit kalıp ekran kartı kulanımın artıryorsa bu darbopğazdır overclok yapmayı deneyebilirsin işe yarar
Işlemci sogutucum yok hocam ya sicaklik degerleri cok artar diye korkuyorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitor 1080p zaten ucuza denk geldi kart direkt aldim yetiyor bana

Işlemci sogutucum yok hocam ya sicaklik degerleri cok artar diye korkuyorun
5500 çok ısınmaz uzun süredir bakım yapmadıysanız belki sorun olur en azından bir yapın bakın sıcaklıklara ona göre yoksa işlemci değişrisiniz vey ayüksek çözünürlük

Hocam ddr4 sistem benimkisi bu sistem icin hangi islemciyi onerirsiniz

Geri