9060xt r5 5500 sistem

hocam aslında çok ta parça değiştiresim yok arkadaşların gazına geldim bana yetiyo sadece cok az da olsa win 11 oldugu icin kasıyor
20 ye satsanız 9060 zaten 15k işlemcide 5k desek 20 ortalama bi kasada 3k etti 23k toplasak 43k bu parayı 52k yapsanız 7500f 9060xt li sistem alırsınız

20 ye satsanız 9060 zaten 15k işlemcide 5k desek 20 ortalama bi kasada 3k etti 23k toplasak 43k bu parayı 52k yapsanız 7500f 9060xt li sistem alırsınız
tamamdır hocam sağolun
Post automatically merged:

hocam ben şey düşünüyorum burda açık açık konuşayım bilgisayarım geçmişi hiç iyi değil ben ekran kartını 6 7 ye 2.el satıp üstüne ekleyip 9060 işlemciyi 3 e satıp üstüne ekleyip alıcam anakartla ram kalıyo zaten geçmişi temiz değil bilgisayarın ondan korkuyorum :D

@PolatAlemdarr hocam ben kararlaştırdım yazın ekran kartımı satıp rx9060xt işlemciyide satıp 5700 yapıcam sonrada anakart değiştiricem en son dediğim gibi pc çokda temiz değil hwid konusunda

ama birde şöyle bir şey vr gene 2si 30 35e geliyor 0 sistem öneriniz vartmı açıkcası ddr5 gerek yok sadece oyun oynıcam

Hocam komple sistemi satsanız daha iyi
hocam bu oyun banları vs konusunda sıkıntı yaşarmıyım sizce 1 yıldır hiç bir şey olmadı tertemiz pc

yalan söylemeye gerekl yok hile denemiştim merakımdan

hocam ben bi 40k veririm ya çok veremem sisteme önerebilirmisinz bişey anakart ram fln

hocam bu oyun banları vs konusunda sıkıntı yaşarmıyım sizce 1 yıldır hiç bir şey olmadı tertemiz pc

yalan söylemeye gerekl yok hile denemiştim merakımdan

hocam ben bi 40k veririm ya çok veremem sisteme önerebilirmisinz bişey anakart ram fln
Cumaları incehesapta indirim oluyor en güzeli oraya bakmak

Geri