en ucuz 16gb sistem vatanda bütçem maax 42 idi 43 yapip almaya calisicamBence alınmaz. Dün 48K ya DDR5 1TB SSD ve sıvı soğutmalı sistem vardı o bile bir tık pahalıydı
kasma masma olacağını pek sanmıyorum. oraya gidince sende bir sorarsın. sadece hafif bir performans kaybı olur. diye tahmin ediyorum.ama oynarsamda genede ortallama kastırmadan oynatabilirmi 9060 olan
psu ve kasayı mutlaka değiştirmeni öneririm. öyle biş şansın varsaama oynarsamda genede ortallama kastırmadan oynatabilirmi 9060 olan
arkadaşın dediği internet üzerindeki sistemlerde geçerli. muhtemelen mağazada en uyguna böyle bişey bulursunuz. diye tahmin ediyorum.en ucuz 16gb sistem vatanda bütçem maax 42 idi 43 yapip almaya calisicam
yapay zekaya sordum ısınma sorunu olabilir. diyor. ısınmaya dikkat et ya anakart değiştir. yada kasanın soğutmasının iyi olduğundan emin ol.en ucuz 16gb sistem vatanda bütçem maax 42 idi 43 yapip almaya calisicam
onları değişirim kral benim ödeme yöntemi yüzünden vatandan almak zorundayım yoksa çoğu sitede daha iyisi var ayrı kartlarla ödiceğim içinyapay zekaya sordum ısınma sorunu olabilir. diyor. ısınmaya dikkat et ya anakart değiştir. yada kasanın soğutmasının iyi olduğundan emin ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fazeon yerine soğutması daha iyi olan bir kasa tercih et. değiştirme şansı verirlerse.
al geç o zaman seni götürür. 4 5sene diye düşünüyorum.onları değişirim kral benim ödeme yöntemi yüzünden vatandan almak zorundayım yoksa çoğu sitede daha iyisi var ayrı kartlarla ödiceğim için