Link var nı
tek gönderirlerse benim aldığım ss i atıp itiraz edersiniz :d2x mi göndericekler acaba tek mi![]()
.
arkadaşın rami 2x mi göndericekler acaba tek mi kafam karıştı![]()
Bence tek gelicek sepete ekleyince bir daha 2 yazıyor. Bug mu oldu snlamadımAMD R5 7500F - A620M - RX 9070 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - A620M - RX 9070 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tek gönderirlerse benim aldığım ss i atıp itiraz edersiniz :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Bence tek gelicek sepete ekleyince bir daha 2 yazıyor. Bug mu oldu snlamadım
sanmıyorum. yazan 2 adet, fatura da 2 adet üzerine kesilir zaten.Bem de aldım. Ram 2 adet ti. Bir adet gelmez değil mi?
Sistem demonte geliyor bildiğim. Kutulu yani. İade edebilme durumu var yanisanmıyorum. yazan 2 adet, fatura da 2 adet üzerine kesilir zaten.
tek gönderirse sana para iadesi/ muadil gönderimi yapmak zorunda zatenSistem demonte geliyor bildiğim. Kutulu yani. İade edebilme durumu var yani
eyw bilgilendirme için. sistemler ulaşınca sizden görsel, inceleme bekliyorumsipariş ettim sipariş onaylandı maile satın aldığım parçaların taslağı geldi orda ram 2 adet gözüküyor
cw çok diye yakınan çok insan var bende yokNitro+ RX 9070 XT'ler içinde en üst segment ekran kartıdır, iyidir.