peki hocam 500 w da çalışlır mı geçici süre eski psu mla kullansam.2k ve 4k da darboğaz yaşamazsın, yükü ekran kartına bindir yeter.
Yapabilir, 9070xt ile 2K’da bazı oyunlarda 7950x3d bile dar boğaz yaptırıyor. AFMF’yi açarak bunu aza indirebilirsiniz.rx 9070 aldım işlemci oalrakda param çıkışmadığından 7500f aldım full hd ve 2k da ne kadar dar boğaz olur ve bu performansı ne kadar etkiler acaba?
Kart bazen peek 600W atıyo kullanma o psu ilepeki hocam 500 w da çalışlır mı geçici süre eski psu mla kullansam.
aynen 2x8 pin kart 600W peak atacakmış gözünü seveyim şu baz modelle xt modelini karıştırmayınKart bazen peek 600W atıyo kullanma o psu ile
Pardon hocam ya XT olarak görüyom her seferindeaynen 2x8 pin kart 600W peak atacakmış gözünü seveyim şu baz modelle xt modelini karıştırmayın
2k da sorun yaşamazsınız nitro hariç diğer modeller 220w civarı çalışıyor nitro 245w çekiyor kaliteli bir 500w ise ucu ucuna kurtarır ama ucuz yollu bir şey ise riske atmayın.rx 9070 aldım işlemci oalrakda param çıkışmadığından 7500f aldım full hd ve 2k da ne kadar dar boğaz olur ve bu performansı ne kadar etkiler acaba?