efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,300
bremın feci cortlamışsın konu boyunca attığın linkler vesaire bence daha fazla rezil etme kendini bırakBak kendin buna tembellik diyorsun, ben de bu yüzden AMD alınmaz diyorum, milyar dolarlık şirket hatalı ürünlerini düzeltemedi diyorum. Milyar dolarlarla oynayan firmaya da 'tembel' demek nedir onu da anlamadım ama biz buna 'Parama bakar kullanıcıyı umursamam' bakış açısı diyelim. Üretim teknolojisinden bahsediyorsan evet eşit üretim yapabiliyor, ama anca üretim yapıp satabiliyor, tıpkı ucuz adi çinli firmalar gibi. Benim kıvırtacak tarafım da yok, saydığınız teknolojilerde de Nvidiayla yarışamadıkları yine ortada çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de Nvidia Sapphire'e nasıl çip satmıyorsa Asus'a ve ya hatasını düzeltmeyen firmaya yaptırım uygulamak neden AMD'nin elinde olmasın ki ama AMD reis parayı alsında hatalar wattmanlar kimin umru nasıl olsa bozuk kartları savunanlarla dolu ortalık.

konuya gelecek olursak paran bolsa render vb işin varsa nvdia al , render vb işlerle çok fazla alakadar değilsen işin oyunsa amd al