Çözüldü✓ 9070 XT Almalı Mıyım? 5070 TI'a mı uğraşmalıyım?

Bak kendin buna tembellik diyorsun, ben de bu yüzden AMD alınmaz diyorum, milyar dolarlık şirket hatalı ürünlerini düzeltemedi diyorum. Milyar dolarlarla oynayan firmaya da 'tembel' demek nedir onu da anlamadım ama biz buna 'Parama bakar kullanıcıyı umursamam' bakış açısı diyelim. Üretim teknolojisinden bahsediyorsan evet eşit üretim yapabiliyor, ama anca üretim yapıp satabiliyor, tıpkı ucuz adi çinli firmalar gibi. Benim kıvırtacak tarafım da yok, saydığınız teknolojilerde de Nvidiayla yarışamadıkları yine ortada çünkü :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Nvidia Sapphire'e nasıl çip satmıyorsa Asus'a ve ya hatasını düzeltmeyen firmaya yaptırım uygulamak neden AMD'nin elinde olmasın ki ama AMD reis parayı alsında hatalar wattmanlar kimin umru nasıl olsa bozuk kartları savunanlarla dolu ortalık.
bremın feci cortlamışsın konu boyunca attığın linkler vesaire bence daha fazla rezil etme kendini bırak :D.

konuya gelecek olursak paran bolsa render vb işin varsa nvdia al , render vb işlerle çok fazla alakadar değilsen işin oyunsa amd al

arkadaşlar açıkçası hiçbir nvidia özelliğini zorunda kalmadıkça kullancağımı düşünmüyorum. gerekirse amd'deki muhadillerini kullanırım . yani aslında 9070 XT tam benlik kart F/P açıdan. ama işte şu wattmandır "Amede çöp git 9k fazla ver kafan rahat olsun" tayfadır falan aklımda çok soru işareti var. gerek var mı cidden aradaki farka? ya da 9000 serisinde wattman falan devam ediyor mu?
Hocam ben 1 yıldır full amd kullandım ryzen olsun sapphire olsun hala kullanıyorum aktif olarak Nvidia ile aynı performansı suruyor ve nvidia GTA6'da vs sorun çıkartabilirmiş yabancı gruplarda okudum reddit olsun vs

Hocam ben 1 yıldır full amd kullandım ryzen olsun sapphire olsun hala kullanıyorum aktif olarak Nvidia ile aynı performansı suruyor ve nvidia GTA6'da vs sorun çıkartabilirmiş yabancı gruplarda okudum reddit olsun vs
Sanmam. Olursa da nvidia düzeltir

nvidiada problem olmaz. nvidianın giriş segment kartları problem çıkartır (0050, 0060 serisi tarzı düşük segmentler). düz ps5 te bile 30fps yapmaya çalışıyor. tahminim giriş segmentlerden 40-50 fps civarı alır gibi. rockstar konu pc portu olduğunda çok başarılı iş çıkartamıyor.

@SebekeSuyu bu arada hocam merak ettim. hangi karta karar verdiniz. sayfalarda bulamadım yada ben körüm :D

nvidiada problem olmaz. nvidianın giriş segment kartları problem çıkartır (0050, 0060 serisi tarzı düşük segmentler). düz ps5 te bile 30fps yapmaya çalışıyor. tahminim giriş segmentlerden 40-50 fps civarı alır gibi. rockstar konu pc portu olduğunda çok başarılı iş çıkartamıyor.

@SebekeSuyu bu arada hocam merak ettim. hangi karta karar verdiniz. sayfalarda bulamadım yada ben körüm :D
hocam indirim kovalarım gibi geliyor 37'ye 5070ti düşerse o olur öbür türlü kaliteli parçalı hazır sistem bulursam 9070xt gibi duruyor

hocam indirim kovalarım gibi geliyor 37'ye 5070ti düşerse o olur öbür türlü kaliteli parçalı hazır sistem bulursam 9070xt gibi duruyor
anladım hocam mantıklı. ama çok sık takip etmeniz gerekiyor. 40 ın altına düşerse nvidia sakız gibi satılıyor. yanlış bilmiyosam inno3D ler falan 37 ye düşmüştü. fakat tekrar düşeceği belli olmayabilir. malum ülkede tekrardan ürün fiyatlarına zam geldi yakın zamanda. şimdiden size kolay gelsin diyeyim ben :D

anladım hocam mantıklı. ama çok sık takip etmeniz gerekiyor. 40 ın altına düşerse nvidia sakız gibi satılıyor. yanlış bilmiyosam inno3D ler falan 37 ye düşmüştü. fakat tekrar düşeceği belli olmayabilir. malum ülkede tekrardan ürün fiyatlarına zam geldi yakın zamanda. şimdiden size kolay gelsin diyeyim ben :D
gerekirse pcb'si 35'e düşsün ben kule tipi falan takmaya çalışırım. marka önemli değil

bremın feci cortlamışsın konu boyunca attığın linkler vesaire bence daha fazla rezil etme kendini bırak :D.

konuya gelecek olursak paran bolsa render vb işin varsa nvdia al , render vb işlerle çok fazla alakadar değilsen işin oyunsa amd al
Bremın mı? :) Sen bence sütünü iç uyu efe bu işler eşşek kovalamaya benzemez, rezil olmaktan bahseden ergenin lafa girişine bak sen hele

gerekirse pcb'si 35'e düşsün ben kule tipi falan takmaya çalışırım. marka önemli değil
zaten markalar arası devasa bir fark olmuyor hemen hemen aynı performansta oluyorlar tek bariz fark sıcaklıklarda oluyor.

Geri