9070 xt gaming oc fanlarda macunumsu şey

Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar dün kartım geldi açtığımda fanlarda 2 tane macunumsu gri bir şey vardı belki fanları korumak içindir dedim aldım onları ama içime bi şüphe doğdu acaba ekran kartının termal macunu oraya kaymış veya başka bir şey olmuş olabilir mi
ayrıca hotspot sıcaklığımda çok fazla 95 derecelere geliyor cyberpunk veya furmarkda

Termal pedlerin yapışkanı da akmış olabilir hocam

arkadaşlar dün kartım geldi açtığımda fanlarda 2 tane macunumsu gri bir şey vardı belki fanları korumak içindir dedim aldım onları ama içime bi şüphe doğdu acaba ekran kartının termal macunu oraya kaymış veya başka bir şey olmuş olabilir mi
ayrıca hotspot sıcaklığımda çok fazla 95 derecelere geliyor cyberpunk veya furmarkda
Vramlerin yapıştırıcısı çıkmış olabilir fotosunu çektiysen hemen iade et.

kart gigabyte ise kronik iade edip sapphire modellere yönelmeni öneririm.

9070xt serisinde var sadece kronik sorun termal akıntısı var hatta bir yayıncının videosunu izlerken duymuştum sanırım mesut çevik ti

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Gigabyte ise bununla ilgili çok şikayet var. 9070xt çıktığından beri gigabyte gaming oc sıvı termal pad kullanmış hep akma şikayetleri gördüm redditte ve forumlarda. Global bir sorun.

Gigabyte ise bununla ilgili çok şikayet var. 9070xt çıktığından beri gigabyte gaming oc sıvı termal pad kullanmış hep akma şikayetleri gördüm redditte ve forumlarda. Global bir sorun.
Aynen sıvı olduğu için akıyor onu becerememişler
artık çoğu firma sıvı kullanıyor ekran kartinda

demekki gagabyte argede bunu dusunemediler :D

Son düzenleme:
iadeden vazgeçtim ya bi problem çıkarsa zaten gigabyte kaynaklı olcak
bir de last of us da nitro plus' bile hotspotu 87 e geliyormuş birde uv yaparım tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri