9070 xt nitro+ oemli paket alınır mı?

bu ne hacı neresinden tutsan elinden kalıyor bu paraya 7500x3d mi alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu al bro

1771840821155.webp

bu ne hacı neresinden tutsan elinden kalıyor bu paraya 7500x3d mi alınır

bunu al bro
aslında buna ryzen 7 7800x3d eklettireceğim de psu falan yeter mi fanı olsun takıldım

Paketleri pek takip etmiyorum ama üsteki arkadaşın paketi daha iyi, he tabi istediğin nitro+ yok ama görüntüyü umursamıyorsan aynı şey en baba 1-2 fps fark OC ile.

aslında buna ryzen 7 7800x3d eklettireceğim de psu falan yeter mi fanı olsun takıldım
dostum 7800x3d ekleyince attığım sistemle arasında 15 bin lira fark ediyor, neden onu istiyorsun?

Paketleri pek takip etmiyorum ama üsteki arkadaşın paketi daha iyi, he tabi istediğin nitro+ yok ama görüntüyü umursamıyorsan aynı şey en baba 1-2 fps fark OC ile.
var kanka nitro+ ekleyebiliyor

aslında pcden çok anlamam ayarları falan da yapmayı bilmiyorum aldığım gibi max 2 3 el lol girer hafta sonu da hikayeli oyun oynarım oc ne onu da bilmiyorum

aslında pcden çok anlamam ayarları falan da yapmayı bilmiyorum aldığım gibi max 2 3 el lol girer hafta sonu da hikayeli oyun oynarım oc ne onu da bilmiyorum
usta attığımı almaman için sebep ne? aynı sistem 15 bin daha ucuza

dostum 7800x3d ekleyince attığım sistemle arasında 15 bin lira fark ediyor, neden onu istiyorsun?

aslında attığın daha iyiymiş zaten olan bi işlemci ve nitro veya devile yükseltebiliyorum sence arasındaki farka değer mi devil özelleştirmede eklesem

He detaya bakmadım fiyata baktıydım diğeri 100k seninki 90k. Gerçi senin paketin anakartını beğenmedim, Colorful kötü değilde, bios geride

aslında attığın daha iyiymiş zaten olan bi işlemci ve nitro veya devile yükseltebiliyorum sence arasındaki farka değer mi devil özelleştirmede eklesem
ben pulse kullanıyorum memnunum bence lol oynayacak adama nitro çok anlamsız paran bolsa neden olmasın

OC overclock hocam, cihazın temel hızını artırıyorsun ya az güç verip sıcaklığını azaltarak ya da daha fazla güç vererek (bu da biraz daha ısınmasına sebep oluyor)

Tak çalıştır mantığıyla yapacaksan o zaman model farkını pek düşünme.

Geri