Katkı için teşekkürler ekleme yapabiliriz dostlar![]()
Ekran Kartı
Asus, msi, gigabyte, sapphire, zotac gibi dünyaca ünlü markaların üretmiş olduğu ekran kartları en uygun fiyatlar ve aynı gün kargo avantajı ile stoklarımızda. Ekran kartı almadan önce mutlaka sitemizi ziyaret edin.www.gaming.gen.tr
+ ismi malüm site
9070 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
9070 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Ekran Kartı Modelleri ve Fiyatları - ITOPYA
ITOPYA'dan Hızlı Teslimatlı Ekran Kartı Fırsatları! Fiyatları İncele!www.itopya.com
![]()
Teknoloji - Bilişim - Online I Tebilon, Oyun Oynuyorsan yerin burası !
Hazır sistemler, PC Toplama, Gaming Bilgisayar, Ekran kartı, Gaming monitör, Gaming Kulaklık, Gaming Mouse ürünleri uygun fiyatlarla Tebilon'da!www.tebilon.com
başka var mı?
Pek önemsemedimitopyada 9070 Mi gordum sanki 37 bine![]()
klasik itopya. şaşırtmıyor. sonra şu kadar indirim diyede aşağıya çekerleritopyada 9070 Mi gordum sanki 37 bine![]()
Belki koparırım diye stokları açmış olabilir hiçbir yerde açık değil şuan36 K 9070 için oha
9070xt 4k oynatir 30 35k arasi cikarsa alinabilir 9070 2k kartDostlar hiç vaktim olmadı bu kartların inceleme videolarını izlemek için. 5070 Ti alamadım lansman fiyatından. Amacım 4K TV'de AM5 sistemde oyun oynamak. 9070XT ve 9070 iş görür mü ve daha da önemlisi kaç paraya gelirse alınırlar? Not: elimdeki 3070 sistem ile 1080p oynuyorum amaç ikinci sistem ile 4k oynamak. Acelem yok. Nakit alım yapılacak. Pahalı almak istemiyorum.
Teşekkür ederim. XT yakalayamazsam 9070 alınmaz mı diyorsun? Ve 9070 için fiyat nedir?9070xt 4k oynatir 30 35k arasi cikarsa alinabilir 9070 2k kart