9070 xt sistem önerisi

Arkadaşlar selamlar 70 bin bütçem var sadece kasa için 9070xt içeren bir bilgisayar düşünüyorum böyle bir sistem buldum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler iyi forumlar.
Çok teşekkür ederim, şimdi ileride ne olur bilemiyorum ;( ama mesela ilk fotoğraftaki b850 gaming plus giriş segmenti mi almışken bir kere alıyım ileride yine şekillendirme yaparım diye düşünürsek
Msi gaming Plus beyaz b850 orta segment gayette güzeldir alabilirsiniz işinizi görür 9800x3d de felan sorun çıkarmaz

Hocam biraz daha Rahatsız edicem ama 🥲 kusura bakma 7800x3d farkı 4 küsür yani ben genelde fps oynayacağım Cod,cs,valo yani ona değer mi sence
ne demek hocam estağfurullah fps oyunları için 3d işlemci süper olur isterseniz forum dm den de iletişim kurabilirsiniz yardımcı olurum bildiğim kadar

Anakart ikisinden biri olabilir.

69.787 TL

Son düzenleme:

Anakart ikisinden biri olabilir.

2x

69.787 TL
Hocam çok teşekkür ederim pek bilgim yok birşeyleri olursa eksik yaparım diye güvenmiyorum kendime..🥲

Hocam çok teşekkür ederim pek bilgim yok birşeyleri olursa eksik yaparım diye güvenmiyorum kendime..🥲
Youtube montaj videolarından çok rahat yapılabilir. Sizi tek zorlayan kablolalama olur muhtemelen. İlla hazır olsun derseniz aşağıdaki sistem de özelleştirilebilir.

Geri