9070 XT takas sizce nasıl?

Reaksiyon skoru
98
Merhabalar. Elimde 9070 XT Aorus Elite var, takas olarak 9070 Nitro+ üste de 10 bin teklif geldi fakat kartın kutusu yok kutusuz sadece kart.

Sizce takaslanır mı? kutusu olmaması biraz kafamı kurcaladı ama üste 10 bin alıcam.

Merhabalar. Elimde 9070 XT Aorus Elite var, takas olarak 9070 Nitro+ üste de 10 bin teklif geldi fakat kartın kutusu yok kutusuz sadece kart.

Sizce takaslanır mı? kutusu olmaması biraz kafamı kurcaladı ama üste 10 bin alıcam.
Kutusu olmaması büyük sıkıntı daha yeni bir kart sonuçta takas çok mantıklı orası ayrı.
düzenleme : ulan ikisini de 9070xt sandım sakın böyle bir takas yapma XD

Son düzenleme:
Elinizdeki modeli bizzat sıfır aldıysanız kalması uygun olur. Her şeyini biliyorsunuz sonuçta. Kafanız rahat eder.

Aynı kartı üstüne 10 bin verip tekrar mı alacaksın tam anlamadım?

Kutusu olmaması büyük sıkıntı daha yeni bir kart sonuçta takas çok mantıklı orası ayrı.
düzenleme : ulan ikisini de 9070xt sandım sakın böyle bir takas yapma XD
Hocam kim niye 9070 XT nitro dan 9070 XT Aorus a geçmek için üste 10 bin versin 😅

Düz 9070 nitro + 10 bin alıp 9070 XT Aorus elite vericem.

Hocam kim niye 9070 XT nitro dan 9070 XT Aorus a geçmek için üste 10 bin versin 😅

Düz 9070 nitro + 10 bin alıp 9070 XT Aorus elite vericem.
mantıklı değil sende ki zaten üst bir model XD bazı manyaklar oluyor takıntılı onlardan biri sandım.

5 sene kullandigim kartin kutusu var yeni kartin kutusunu nasil atmis

dostum kim bilir nereden geldi çalıntı mı, sahte mi boşver garantisi bişeyi yok

Elinizdeki modeli bizzat sıfır aldıysanız kalması uygun olur. Her şeyini biliyorsunuz sonuçta. Kafanız rahat eder.
Performans olarak ciddi bir kaybım olmayacak fakat nitro+ da güç girişi farklı olduğu için benim 650W MSI PSU desteklemiyor maalesef onun için köşede yatan 1350W DFX i takmam lazım sisteme böyle bir handikapı da var.

Kenarda yatması için gerekçe yoksa takın kullanın. Hayat kısa, her şey insan için :)

Kenarda yatması için gerekçe yoksa takın kullanın. Hayat kısa, her şey insan için :)
Kenarda yatması için tabi ki gerekçe yok hocam da sistem için fazla gereksiz. 5600 ve 9070 için 1350W PSU bilemedim, sıfır olarak satsam en azından para eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,774
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri