- Konu Sahibi Konu Sahibi
pekii bu ekrna kartına uyumlu hangi psulu kasayı önerirsiniz?rajintekte voltaj düşmesi oluyor
pekii bu ekrna kartına uyumlu hangi psulu kasayı önerirsiniz?rajintekte voltaj düşmesi oluyor
kasayla beraber bütçeyi aşıyor maalesef. 2500 TL'ye kasa önerisi varsa alabilirim ama.https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-850-w-fiyati,792425188.html psu olarak bu çok iyidir kasa pek fikrim yok
hocam bende bunu almayı düşünüyordum, 7500 tl idi ama stok kalmamış. içindeki psuda kaliteliydi.Ben sistemi komple toplayalı 2,5 hafta oldu ve maalesef benim kasanın fiyatı 2k zamlanmış. Kesinlikle bunu almanı söyleyecektim. Estetik, kalite ve f/p açısından süper ötesi
Sin**ji satıyordu, yetkili satıcı firmadır kendisi ama stoktan kaldırmış. Herhalde onlarda zam planındalarkasayla beraber bütçeyi aşıyor maalesef. 2500 TL'ye kasa önerisi varsa alabilirim ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bende bunu almayı düşünüyordum, 7500 tl idi ama stok kalmamış. içindeki psuda kaliteliydi.
hocam ayrı almanızı öneririm kasa olarak dark maxima v30 tercih edilebilir rgb kumandalı kontrol var kulefanıda kontrolcüye bağlayıp kumandadan renkleri ayarlanabilir ayrıca yük altında değilken fanları yine kumandadan durdurabilirsinekran kartı: 9070xt
işlemci: 7 7800x3d
anakart: asus tuf gaming b850 plus wifi
ram: patriot viper 2x16 6000mhz ramler
ssd: kingston renegade 1 tb ssd
bu sisteme hangi psu lu kasayı önerirsiniz? bütçe maksimum 8k
üstteki arkadaşın attığı fsp psu buna uyumluysa ikisini kombolayabilirim.hocam ayrı almanızı öneririm kasa olarak dark maxima v30 tercih edilebilir rgb kumandalı kontrol var kulefanıda kontrolcüye bağlayıp kumandadan renkleri ayarlanabilir ayrıca yük altında değilken fanları yine kumandadan durdurabilirsin
tabi ki de hocam psu standart olur zaten yani yine de epeyden bakın diyecemde sığıyordur ayrıca youtubedan detaylı incelemesini izleyin kasanın 20dk lık videosu var her şeyi anlatmış adamüstteki arkadaşın attığı fsp psu buna uyumluysa ikisini kombolayabilirim.
4-5 k bütçeye gene attığın kasayı mı önerirsin yoksa başka alternatif var mı?tabi ki de hocam psu standart olur zaten yani yine de epeyden bakın diyecemde sığıyordur ayrıca youtubedan detaylı incelemesini izleyin kasanın 20dk lık videosu var her şeyi anlatmış adam
hocam kasa 10 numara her şey var yok yok yani kasa fanı durdurma kumanda kontrol her kasada olmaz dik ekran kartı takma desteği tavandan 360 sıvı soğutma desteği4-5 k bütçeye gene attığın kasayı mı önerirsin yoksa başka alternatif var mı?
videosunu izleyin beğenmezseniz almazsınız bence bir kasada olabilecek her şey var e daha fazla para vermeye gerek var mı bilemedimhocam kasa 10 numara her şey var yok yok yani kasa fanı durdurma kumanda kontrol her kasada olmaz dik ekran kartı takma desteği tavandan 360 sıvı soğutma desteği