Neler Yeni

9070 XT ve 7800X3D'li sisteme hangi PSU'lu kasayı önerirsiniz?

muqab1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
musab yel
kasayla beraber bütçeyi aşıyor maalesef. 2500 TL'ye kasa önerisi varsa alabilirim ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sistemi komple toplayalı 2,5 hafta oldu ve maalesef benim kasanın fiyatı 2k zamlanmış. Kesinlikle bunu almanı söyleyecektim. Estetik, kalite ve f/p açısından süper ötesi
hocam bende bunu almayı düşünüyordum, 7500 tl idi ama stok kalmamış. içindeki psuda kaliteliydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,248
İsim
Burak Karadağ
kasayla beraber bütçeyi aşıyor maalesef. 2500 TL'ye kasa önerisi varsa alabilirim ama.

hocam bende bunu almayı düşünüyordum, 7500 tl idi ama stok kalmamış. içindeki psuda kaliteliydi.
Sin**ji satıyordu, yetkili satıcı firmadır kendisi ama stoktan kaldırmış. Herhalde onlarda zam planındalar

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Yunus Emre Uzun
ekran kartı: 9070xt
işlemci: 7 7800x3d
anakart: asus tuf gaming b850 plus wifi
ram: patriot viper 2x16 6000mhz ramler
ssd: kingston renegade 1 tb ssd
bu sisteme hangi psu lu kasayı önerirsiniz? bütçe maksimum 8k
hocam ayrı almanızı öneririm kasa olarak dark maxima v30 tercih edilebilir rgb kumandalı kontrol var kulefanıda kontrolcüye bağlayıp kumandadan renkleri ayarlanabilir ayrıca yük altında değilken fanları yine kumandadan durdurabilirsin

muqab1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
musab yel
hocam ayrı almanızı öneririm kasa olarak dark maxima v30 tercih edilebilir rgb kumandalı kontrol var kulefanıda kontrolcüye bağlayıp kumandadan renkleri ayarlanabilir ayrıca yük altında değilken fanları yine kumandadan durdurabilirsin
üstteki arkadaşın attığı fsp psu buna uyumluysa ikisini kombolayabilirim.

kasa için bütçe çıkmayı düşünüyorum, kasa için nütçem 4-5 bin tl. ne önerirsiniz?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Yunus Emre Uzun
üstteki arkadaşın attığı fsp psu buna uyumluysa ikisini kombolayabilirim.
tabi ki de hocam psu standart olur zaten yani yine de epeyden bakın diyecemde sığıyordur ayrıca youtubedan detaylı incelemesini izleyin kasanın 20dk lık videosu var her şeyi anlatmış adam

muqab1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
musab yel
tabi ki de hocam psu standart olur zaten yani yine de epeyden bakın diyecemde sığıyordur ayrıca youtubedan detaylı incelemesini izleyin kasanın 20dk lık videosu var her şeyi anlatmış adam
4-5 k bütçeye gene attığın kasayı mı önerirsin yoksa başka alternatif var mı?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Yunus Emre Uzun
4-5 k bütçeye gene attığın kasayı mı önerirsin yoksa başka alternatif var mı?
hocam kasa 10 numara her şey var yok yok yani kasa fanı durdurma kumanda kontrol her kasada olmaz dik ekran kartı takma desteği tavandan 360 sıvı soğutma desteği

hocam kasa 10 numara her şey var yok yok yani kasa fanı durdurma kumanda kontrol her kasada olmaz dik ekran kartı takma desteği tavandan 360 sıvı soğutma desteği
videosunu izleyin beğenmezseniz almazsınız bence bir kasada olabilecek her şey var e daha fazla para vermeye gerek var mı bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,001
Üyeler
170,788
Son üye
zogzoga
Top Bottom