Öneri 9070xt hangi model alınır?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,247
Beyler bu tarz fazla konu açtım biliyorum ama buseferki amd nvidia karşılaştırması değil model önerisi. Muhtemelen temmuz ağustos gibi alacağım. 5070ti zam yemesine bağlı alabilirim anca yoksa büyük ihtimalle 9070xt alacağım. Zaten 1080p yüksek hz kullanıcısıyım ultra ayarda sıkıntı çekmeden yüksek fpslerdr takılayım diye alıyorum. Zaten geçersem direkt 4k oled geçerim ozamanada allah büyük. almışken giriş seviye model istemiyorum tasarım önemli. Başta nitro+ olmak üzere xfx, asrock taichi, asus tuf gibi üst segment modeller olabilir. Öneriniz hangisi olurdu? Bu paray sff 5070ti da alabilirim orayı karıştırmayın şimdilik yazın karar vereceğim sffleri hiç beğenmiyorum cünkü

Beyler bu tarz fazla konu açtım biliyorum ama buseferki amd nvidia karşılaştırması değil model önerisi. Muhtemelen temmuz ağustos gibi alacağım. 5070ti zam yemesine bağlı alabilirim anca yoksa büyük ihtimalle 9070xt alacağım. Zaten 1080p yüksek hz kullanıcısıyım ultra ayarda sıkıntı çekmeden yüksek fpslerdr takılayım diye alıyorum. Zaten geçersem direkt 4k oled geçerim ozamanada allah büyük. almışken giriş seviye model istemiyorum tasarım önemli. Başta nitro+ olmak üzere xfx, asrock taichi, asus tuf gibi üst segment modeller olabilir. Öneriniz hangisi olurdu? Bu paray sff 5070ti da alabilirim orayı karıştırmayın şimdilik yazın karar vereceğim sffleri hiç beğenmiyorum cünkü
Bütce

hangisi uyguna geliyorsa onu alabilirsin . model olarak taichi çok beğeniyorum. nebi akgünün videosu vardı 9070xt modelleri diye ona da bakabilirsin

Gravastar😍 alırdım ben core haric kalan tüm sıcaklıklarda top3ten biri vapor chamber buhar odası vs herseyi var. Aktif en iyi gpu tasarımı.

Taichi>Mercury>Nitro>TUF

SFF istemiyorsan uygun bütçede Colorful Battle Ax var öneririm.

Temmuz ağustos gibi alacağınız ekran kartı için konu çok erken acılmış alacağınız hafta açmanız daha iyi olur

Taichi>Mercury>Nitro>TUF

SFF istemiyorsan uygun bütçede Colorful Battle Ax var öneririm.
Tuf neden pahalı olduğu halde kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temmuz ağustos gibi alacağınız ekran kartı için konu çok erken acılmış alacağınız hafta açmanız daha iyi olur
Suan sadece model belirliyorum kafada

Tuf neden pahalı olduğu halde kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suan sadece model belirliyorum kafada
Asus abartması kenks like iphone

Nitro+ en tepe model diye biliyorum ve onu tercih ettim şu ana kadar memnunum kartta bir problem yaşamadım fakat bir şeyleri konuşmak için çok erken.

Nebi Akgün ün bu tarzda çok güzel bir Videosu var. Videoda gösterdiği Excel tablosu. Özet olarak buna bakabilirsin fakat bence mutlaka videoyu izle.

Geri