Yardım 9070XT iade edilmeli mi?

Elimde 9070xt kart bulunuyor ve cw sesi aşırı fazla cs oynarken çok yüksek, satarken cw sesi sorun çıkarıyor ayrıca bunun yanı sıra yaklaşık 7-8 ay bilgisayara elimi süremeyeceğim işlerim dolayısıyla, 5 günü kaldı iade mi etmeliyim yoksa değişim mi yapmalıyım kriz belirtiğim süreçte düzelir mi ona göre değişim talep edeceğim birkaç ay takılıp sonrasında kutusuna koyacağım.
İade

amazon depodan 5070 aldım kendi kendine şarkı söylüyor sırf ucuz diye elimde tutacam cw o yüzden çok dert etme her kartta var
Bende de palit 5070 var cw yok gibi bişey hiç duymadım tamamen şans

Elimde 9070xt kart bulunuyor ve cw sesi aşırı fazla cs oynarken çok yüksek, satarken cw sesi sorun çıkarıyor ayrıca bunun yanı sıra yaklaşık 7-8 ay bilgisayara elimi süremeyeceğim işlerim dolayısıyla, 5 günü kaldı iade mi etmeliyim yoksa değişim mi yapmalıyım kriz belirtiğim süreçte düzelir mi ona göre değişim talep edeceğim birkaç ay takılıp sonrasında kutusuna koyacağım.
Et iade 9070xt alınmaz bana göre zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
9070XT nitro+ kullanmaktayım Cw sesi duymuyorum. olanda var olmayanıda var olsada problem edilcek bir şey değil bence.

bendede 7700xt var sapphire pure cs go stalker 2 cyberpunk o oyunlara girerken bi cw sesi alıyorum sonra kesiliyor sadece giriş ekranında yapıyor sendeki kesilmiyor sürekli devammı ediyor

Normalde AMD yi feci severdim halada AMD 6700xt kullanıyorum tavsiyem değil artık biraz daha koyup Nvidia alınması tarafındayım mfg den kaynaklı AMD kalmadı benim için aktif olarak
Bilemedim ki 41k 5070ti alıp SFF kart kullanmak istemiyorum düzgün 5070ti kartlarda 48-50K benım aldığım kartın boyutu 5090 boyutuna yakın.

Normalde AMD yi feci severdim halada AMD 6700xt kullanıyorum tavsiyem değil artık biraz daha koyup Nvidia alınması tarafındayım mfg den kaynaklı AMD kalmadı benim için aktif olarak
Bende imkan olursa Nvidia taraftarıyım lâkin RX 9070 XT tarafında en ucuz 34K gibi fiyata model bulabiliyorken kafa dengi RTX 5070 TI modelinde en ucuz 48K bulunuyor. Bu yüzden hala RX 9070 XT alınabilir diye düşünüyorum.

Bende imkan olursa Nvidia taraftarıyım lâkin RX 9070 XT tarafında en ucuz 34K gibi fiyata model bulabiliyorken kafa dengi RTX 5070 TI modelinde en ucuz 48K bulunuyor. Bu yüzden hala RX 9070 XT alınabilir diye düşünüyorum.
41k fiyata düştü geçenlerde 5070ti ama dediğim gibi 35k üst model 9070xt aldım ve hiç sorun yaşamadım desem yeridir sadece cw onun dışında buz gibi kart 41k 5070ti alsam pek artısı olur mu bilemiyorum.

bencede o konuda öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemedim ki 41k 5070ti alıp SFF kart kullanmak istemiyorum düzgün 5070ti kartlarda 48-50K benım aldığım kartın boyutu 5090 boyutuna yakın.
Yani ben cok takilmiyorum performans ileriye yonelik bakiyosam indirim + taksit kovalayip nvidia 5070 ti alma taraftariyim
düz 5070 alınmaz bana göre (4k için konusuyorum)

Cw iade sebebi değil maalesef dolayısıyla iade alınmayabilir

bir kere rahatsız olduysan o sesten alışmak gibi bir durum yok hep rahatsız olacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,633
Üyeler
190,412
Son üye
ostamno
Geri