Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,877
onu alın bu arada benim attığım bütçe zorlamamak için tier olarak çok iti bir psuhocam yukarda yazilan nzxt hosuma gitti onu alabilirim
onu alın bu arada benim attığım bütçe zorlamamak için tier olarak çok iti bir psuhocam yukarda yazilan nzxt hosuma gitti onu alabilirim
NZXT o bütçedeki en iyi model. ROG STRİX ROG THOR modellerinden bile daha iyi. Alabilirsin. Performansı gerçekten mükemmel.hocam yukarda yazilan nzxt hosuma gitti onu alabilirim
1650w stoğa girmiş harbi ömürlük olur hocam bakılabilir.incehesap zorunlu değilse şu ikisinden birisini alabilirsiniz istediğiniz sistemide besler
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1650EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
evet ondan attım güzel psuEv1650w stoğa girmiş harbi ömürlük olur hocam bakılabilir.