Herkese merhaba, Rx9070xt ekran kartlı, 9600x işlemcili sistem topluyorum. Anakart ve kasa+psu önerisi lazım. Teşekkürler.
Herkese merhaba, Rx9070xt ekran kartlı, 9600x işlemcili sistem topluyorum. Anakart ve kasa+psu önerisi lazım. Teşekkürler.
2k da 750w yetiyor750w psu sistem için yeterli olur mu? Bazı yazılarda 850w tercih edilmeli yazıyor
Gigabyte olmazanakart bu tarz ucuz bir b650 bence yeterli olur 2 tane pci e ssd girişi olsun yeter. sonuçta ekran kartı pci e 5.0 değil gene 4.0 wifi lazımsa gene ona göre bakılabilir. Diğer önerilen anakartları çok pahalı buluyorum. Madem pahalı bir şey alınacak b850 alın zaten arasında 2 k falan ancak değişiyor en azından en yenisi olur.![]()
COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO V14 DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu,
veya bu da olabilir.![]()
Asus Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Gigabyte B650M D3HP AX DDR5 8000MHz (OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Gigabyte B650M D3HP AX DDR5 8000MHz (OC) M.2 AM5 mATX Anakart en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
yalnız aralarından bir tek gigabyte wifiAlabilirsen enermax alamazsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasada keyfine göre artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte olmaz
Asus m-k ya da colorfulun üst versiyonu iş gorur
Yani wifi anteni takılıyor ama testte cb puanını baya bir düşürmüş wifi anteni için bu kadar kayıp fazlayalnız aralarından bir tek gigabyte wifi destekliyor anteni tak çalıştır değişik bir model omuadillerine wifi anakartlar dersek baya pahalı ^_^
Buraya bakınca en f&p kart şu attığım sanırım colorful'u saymazsak. Soğutması baya iyi gözüküyorYani wifi anteni takılıyor ama testte cb puanını baya bir düşürmüş wifi anteni için bu kadar kayıp fazla
Biostarin en ucuzu değilde bir üst modeli 4200 falan olan ondada M2 wifi yuvası vardı
Colorfulun v14 ve üstteki ucuz daha kırpma modelinde de yine wifi için yuva var