Neler Yeni

90w yerine 150w adaptör kullansam ne olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa
Laptop adaptörüm bozuldu. Yeni alacağım ama ben laptopa SSD ve ram da ekledim tüketim artmış olabilir. Sizce ne yapayım. Eski adaptör 90w 150w alsam bir şey olur mu. Teşekkür ederim

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
İbrâhim Halil
Voltajı aynıysa sorun olmaz

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Laptop adaptörüm bozuldu. Yeni alacağım ama ben laptopa SSD ve ram da ekledim tüketim artmış olabilir. Sizce ne yapayım. Eski adaptör 90w 150w alsam bir şey olur mu. Teşekkür ederim

Hocam kendi şarj aletini kullanmak sizin için iyi olacaktır başka voltaj değerindeki bir şarj aleti ile sıkıntılar yaşayabilirsiniz bunu eski çalıştığım iş yerinde deneyim ettim örnek olarak 10V 5A bir şarj aleti olan leptopa 15V 10A şarj aleti takınca pc batarya hatası veriyor ya da açılmıyor benim deneyimlediğim bunlar ama markadan markaya değişiklik gösterebilir

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,744
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Voltajı aynı
Amperi de aynı veya üstünde olması lazım
10V 5A ya
10V 10A takabilirsin
20V 5A takamazsın

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
genellikle bir sorun yaşanmaz. ancak adaptörün daha yüksek güç kapasitesi laptopunuzun performansını artırmaz. Laptopunuzun ihtiyaç duyduğu güç miktarı, laptopun kendisi tarafından belirlenir. daha yüksek watt kapasitesine sahip bir adaptör kullanmanız bileşenlere zarar verebilme ihtimali yüksektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar orijinal batarya buldum 90w onu alacağım detayları kullanınca yazarım

Top Bottom