Temudakiler daha kaliteli duruyor acaba temudan alınır mı ?
Klasse classic + blade yMerhaba 90x40 mousepad arıyorum mousepad kaliteli olursa sevinirim. Tavada kızarmış tereyağı gibi kaysın mouse
![]()
Hybrid bu arkadaş speed istiyor
Attığım modellerde gri var zaten ama gri siyah beğenmiyorsan yapabileceğim bişi yokHocam içinde gri renk barındırsın istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadım hocam dediğinizi.
ikiside var bende kayıyor ya ikisindede mouse skatezleride önemli buradaKlasse classic + blade y
Hybrid bu arkadaş speed istiyor
Bi tane 90*40 mouse pad alıp masa örtüsü gibi kullanıp üstüne de 40*40 gerçekten kaliteli bir mousepad koymaktan bahsediyorum. Kendim bu şekilde kullanıyorum hem 40*40 mousepad gereksiz yere günlük işlerde yıpranmıyor hem de tüm masayı kaplıyorum 90*40 laHocam içinde gri renk barındırsın istiyorum.
Anlamadım hocam dediğinizi.
valla bu marka fiyat performans araştırabilirsin yorumları oku karar ver.Hocam siyah beyaz bu ama kaliteliyse hiç fark etmez biliyormusunuz![]()
Zaten 90x40 mousepad kullanyorum hocam ama kalitesinden memnun değilim ve setup ım beyaz olduğu için renk olarak da gri beyaz istiyorum ancak kalite en önemlisi aralarında.Bi tane 90*40 mouse pad alıp masa örtüsü gibi kullanıp üstüne de 40*40 gerçekten kaliteli bir mousepad koymaktan bahsediyorum. Kendim bu şekilde kullanıyorum hem 40*40 mousepad gereksiz yere günlük işlerde yıpranmıyor hem de tüm masayı kaplıyorum 90*40 la