Temudakiler daha kaliteli duruyor acaba temudan alınır mı ?
Klasse classic + blade yMerhaba 90x40 mousepad arıyorum mousepad kaliteli olursa sevinirim. Tavada kızarmış tereyağı gibi kaysın mouse
Hybrid bu arkadaş speed istiyor
Hocam içinde gri renk barındırsın istiyorum.
Anlamadım hocam dediğinizi.istediğin gibi bi mousepad i bulmak biraz zor idareten bi altlık 90*40 alıp üstüne güzel bi 40*40 almanı tavsiye ederim
Attığım modellerde gri var zaten ama gri siyah beğenmiyorsan yapabileceğim bişi yokHocam içinde gri renk barındırsın istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadım hocam dediğinizi.
ikiside var bende kayıyor ya ikisindede mouse skatezleride önemli buradaKlasse classic + blade y
Hybrid bu arkadaş speed istiyor
Bi tane 90*40 mouse pad alıp masa örtüsü gibi kullanıp üstüne de 40*40 gerçekten kaliteli bir mousepad koymaktan bahsediyorum. Kendim bu şekilde kullanıyorum hem 40*40 mousepad gereksiz yere günlük işlerde yıpranmıyor hem de tüm masayı kaplıyorum 90*40 laHocam içinde gri renk barındırsın istiyorum.
Anlamadım hocam dediğinizi.
valla bu marka fiyat performans araştırabilirsin yorumları oku karar ver.Hocam siyah beyaz bu ama kaliteliyse hiç fark etmez biliyormusunuz
Zaten 90x40 mousepad kullanyorum hocam ama kalitesinden memnun değilim ve setup ım beyaz olduğu için renk olarak da gri beyaz istiyorum ancak kalite en önemlisi aralarında.Bi tane 90*40 mouse pad alıp masa örtüsü gibi kullanıp üstüne de 40*40 gerçekten kaliteli bir mousepad koymaktan bahsediyorum. Kendim bu şekilde kullanıyorum hem 40*40 mousepad gereksiz yere günlük işlerde yıpranmıyor hem de tüm masayı kaplıyorum 90*40 la