i3 9100f kullanıcı
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldim çok memnunum . Beklentimin üstündeKesinlikle alma değmez ölü yatırım diye düşünüyorum kendi fikrim
Aldim çok memnunum . Beklentimin üstündeKesinlikle alma değmez ölü yatırım diye düşünüyorum kendi fikrim
KatılıyorumBu sistemi önerip alınır diyenlerin yazık kafasına...
9100F = Ölü yatırım, OC yapılmıyor, 4C 4T çöp.
4K bütçeyle 1650S ve ryzen 3 3100 lü bir sistem alabilirsin SSD de olur.
Hayırlı olsun demek düşerAldim çok memnunum . Beklentimin üstünde
Yazık kafanaReisler aldım sistemi çok memnunum. Gta 5 ultra 60-70 FPs csgo 250-300fps
Sağol okul başlayınca para biriktirip i5 alicam Sence hangi i5 alayımHayırlı olsun demek düşer
? Memnunum , anlamıyon muYazık kafana
AMD alsaydın ve RX 570 sistem alsaydın 20-30fps fazla alacaktınSağol okul başlayınca para biriktirip i5 alicam Sence hangi i5 alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
? Memnunum , anlamıyon mu
Pc toplamayı bilmediğim için yoksa bende bilirdim amd almayı. Ama memnunumAMD alsaydın ve RX 570 sistem alsaydın 20-30fps fazla alacaktın
kendi kendilerini bu hale soktular daha 7nm ye geçmesi zaman alır10. nesil işlemcileri bile alınmaz bence 7 nmye geçmiyorlar bir türlü 10 nm... AMD 5 nm için hazıranırken intel 2020den sonra 7nm ye geçicek
knk amd 5nmye hazırlanıyor intel daha 10 nm...kendi kendilerini bu hale soktular daha 7nm ye geçmesi zaman alır
tamam işte bende onu diyorum intelin geçmesi zaman alır daha fazla çalışması lazım amd daha önce şuan içinknk amd 5nmye hazırlanıyor intel daha 10 nm...
Çünkü 9. nesil iş gören bir anakart 1200 liradan başlıyor ama ryzenler 500 liraya kadar iş gören anakarta sahip 9. nesil intellerin sadece sonunda K olanlar alınır 9600k gibi 9700k gibineden?arkadaşım memnunmuş.