ezglobal cs2 için yeni güncelleme getirdi ancak hileyi başlat kısmında beta olarak V0.9.1 yazıyor ancak hileyi başlat dedikten sonra oyunun içinden ezglobali yani hile özellikleri yerini açtığımda V0.8 yazıyor. kısacası güncelleme hatası var sanırım bir birine uymuyor ne yapmam lazım ?
Burası cheatglobal değil kardeşim. Ayrıca yedi ceddine sövmek istiyorum da kurallar varezglobal cs2 için yeni güncelleme getirdi ancak hileyi başlat kısmında beta olarak V0.9.1 yazıyor ancak hileyi başlat dedikten sonra oyunun içinden ezglobali yani hile özellikleri yerini açtığımda V0.8 yazıyor. kısacası güncelleme hatası var sanırım bir birine uymuyor ne yapmam lazım ?
Çok ağır küfürler hakkediyorsun broezglobal cs2 için yeni güncelleme getirdi ancak hileyi başlat kısmında beta olarak V0.9.1 yazıyor ancak hileyi başlat dedikten sonra oyunun içinden ezglobali yani hile özellikleri yerini açtığımda V0.8 yazıyor. kısacası güncelleme hatası var sanırım bir birine uymuyor ne yapmam lazım ?
Bunun gibileri yüzünden oyun zevkimiz yok oluyor.ezglobal cs2 için yeni güncelleme getirdi ancak hileyi başlat kısmında beta olarak V0.9.1 yazıyor ancak hileyi başlat dedikten sonra oyunun içinden ezglobali yani hile özellikleri yerini açtığımda V0.8 yazıyor. kısacası güncelleme hatası var sanırım bir birine uymuyor ne yapmam lazım ?
Online oyunlardaki hileler için yardım isteyenlere yönelik kural yok mu yav?Burası cheatglobal değil kardeşim. Ayrıca yedi ceddine sövmek istiyorum da kurallar var
buna cevap verilceğini sanan akılsız arkadaşezglobal cs2 için yeni güncelleme getirdi ancak hileyi başlat kısmında beta olarak V0.9.1 yazıyor ancak hileyi başlat dedikten sonra oyunun içinden ezglobali yani hile özellikleri yerini açtığımda V0.8 yazıyor. kısacası güncelleme hatası var sanırım bir birine uymuyor ne yapmam laz
Sen yanlışlıkla valorantdan da ban yemiştin demiOnline oyunlardaki hileler için yardım isteyenlere yönelik kural yok mu yav?