Hala win 10'dayım yani hayırGüncelleme yaptınızmı beyler
Ben yaptimGüncelleme yaptınızmı beyler
nasıl müdürBen yaptim
valla hocam test etmedim bende bi problem var aniden oyunlarda takiliyo boyle sonra biosa atiyor bios surumunu falan dusurdum bide guncelliyim belki gecer dedim bakicamnasıl müdür
Ortalama kac fps dusuyodu hocam25h2 fps düşürüyosu 23h2 ye geçmiştim 26h2 de de fps in düzeldiğini veya arttığını sanmıyorum
hikaye oyunlarında hissedilir bi fark yoktu ama valoda yüzde 15 20 etki etti . benim sistemim eski ondan böyle fark etmiş olabilşrOrtalama kac fps dusuyodu hocam
Optimizasyon her guncellemede nasi kotu olabiliyo onu anlamiyorumhikaye oyunlarında hissedilir bi fark yoktu ama valoda yüzde 15 20 etki etti
valla anlamış degilim ya 24h2 de cektıgım sıkıntıları cekerım dıye yapmıyorum güncellemeOptimizasyon her guncellemede nasi kotu olabiliyo onu anlamiyorum
gereksiz şeyler ekliyorlar , bide artık bizi daha fazla gözetliyorlar bildiğin pc de yaptığımız herşeyi görüyorlar kaydediyorlar bunlarda fpsi düşürüyo. epstein adasına giden bill gatesten her şey beklenirOptimizasyon her guncellemede nasi kotu olabiliyo onu anlamiyorum
Denicem bakalimvalla anlamış degilim ya 24h2 de cektıgım sıkıntıları cekerım dıye yapmıyorum güncelleme
W10 cok guzeldi keske devam ettirselerdigereksiz şeyler ekliyorlar , bide artık bizi daha fazla gözetliyorlar bildiğin pc de yaptığımız herşeyi görüyorlar kaydediyorlar bunlarda fpsi düşürüyo. epstein adasına giden bill gatesten her şey beklenir
daha yapmadıkta birkaç güne zorla yaptırır şuanda sağ altta duruyor her pc açtığımda gizle yapıyorumGüncelleme yaptınızmı beyler