Neler Yeni

Çözüldü✓ 9500 TL altına kalemli tablet önerisi (öğrenci desteği için)

ugurkrdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Uğur Karademir
Bütçe
9500
Merhaba,

Üniversite öğrencisi kız arkadaşım için tablet alacağım sadece ders notları ve video için tablet almak istiyorum kendisine. 9500 TL altına sanırım vergi iadeli destek başvurusuyla tablet alabiliyormuşuz.
Ben de bundan maksimum verim alabilmek adına 8500-9500 arası alınabilecek en iyi tableti almak istiyorum kalem fiyata dahil bildiğiniz bu tarz tabletler varsa yazabilir misiniz? Şu ana kadar aklımda olan tek Samsung s6 lite var onun da 64 gb versiyonu 9000 tl falan

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Rüveyda Akın
Öğrenci indirimi 1,100₺ civarı oluyordu sanırım tabletler için. Böyle düşük bir mebla geri ödeme için ucuz ve ekranı küçük bir model almak istemezseniz eğer ve bütçe sorununuz da yoksa bütçeyi artırıp Samsung Tab S9 FE+ gibi daha kaliteli ömürlük bir ürün alabilirsiniz. Ayrıca geri ödeme bildiğim kadarıyla 2-3 ay sürüyor. Ben de tam 6 ay sürmüştü. Telefon almıştım.

ugurkrdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Uğur Karademir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öğrenci indirimi 1,100₺ civarı oluyordu sanırım tabletler için. Böyle düşük bir mebla geri ödeme için ucuz ve ekranı küçük bir model almak istemezseniz eğer ve bütçe sorununuz da yoksa bütçeyi artırıp Samsung Tab S9 FE+ gibi daha kaliteli ömürlük bir ürün alabilirsiniz. Ayrıca geri ödeme bildiğim kadarıyla 2-3 ay sürüyor. Ben de tam 6 ay sürmüştü. Telefon almıştım.
Hocam söylediğiniz ürünle bütçem arasında 6000 tl fark var. Lütfen bahsettiğim miktarlarda ürün bilginiz varsa dilerseniz onu paylaşın. Onun dışında yüksek bütçe alacak olsam zaten bu başlıkla konu açmazdım. Sadece ders çalışmak için kullanılacak bi tablete 15-16 bin TL vermek istemiyorum. Ömürlük olması da bilhassa şart değil 2-3 yıl okulu bitene kadar idare etse yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom