michaeljohn37
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
sistem bu
nasıl arttırabilirim? ya da problem ne şimdiden tşkrrler
Assasins creed originsHangi oyunda gördün o watt değerlerini ?
Gow da da test edebilirimHangi oyunda gördün o watt değerlerini ?
HP Victus 16 - S0023NT Aldım. 120W RTX 4060'lı. Bende görmedim W değerinin tamamını çektiğini. FPS Konusunda sorun yaşamıyorsan, seni tatmin ediyorsa boşver gitsin.Assasins creed origins
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gow da da test edebilirim
aslında performans modunda da kullanıyordum@michaeljohn37
Turbo moda alınca geliyor o değerlere. Performans modunda 80watt civarı hep ben de. 95watt boşuna alma çok ısınır zaten.
4000 serisinde farklı bir durum varmış o zaten tam değer çekmiyormuş ama 3000 serisi öyle değil hangi watt değerinde ise çekebiliyor. Bu arada bende 3050ti var 95watt. Dediğim gibi Turbo moduna alıyorum Asus yazılımından o zaman 96 wattı gördüm max.
knk oyun lobisinde 90 w değerlere ulaşırken oyun içinde 70 80 wattlarda çalışıyorHP Victus 16 - S0023NT Aldım. 120W RTX 4060'lı. Bende görmedim W değerinin tamamını çektiğini. FPS Konusunda sorun yaşamıyorsan, seni tatmin ediyorsa boşver gitsin.
GOW'da dene. Ya da daha çok zorlayan oyunlarda. 89'a bile çıksa iyi.
Gaming Hub'dan mux switchi kapalı konuma getir. ( Ekran kartını hep kullansın. ) Birde öyle dene. Aslında bu değerlerde fena değil.Alıntıyı görüntüle
knk oyun lobisinde 90 w değerlere ulaşırken oyun içinde 70 80 wattlarda çalışıyor
Oyundan oyuna değişir zaten ben God of war oynarken 95 96watt görüyordum (furmark testinde de) ama bazı oyunlarda 80 bile zor görüyordum. Furmark testi yapabilirsin. orada 95 watt görüyorsan gerisi önemli değil.Alıntıyı görüntüle
knk oyun lobisinde 90 w değerlere ulaşırken oyun içinde 70 80 wattlarda çalışıyor