silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Bilgisayara furmark testi yapınca da FPS 2-3 saniye sonra 15FPS den 4-5FPS ye düşüyor ve öyle kalıyor. Fotoğraf atıyorum sorun nedir?
Thermal throttlinge baktım ama değilmiş zaten resimde de no yazıyor. 90 dereceyi geçmiyor işlemci.İşlemci çok sıcak. O yüzden hızını kesiyordur. Soğutmanız nedir ve termal macunu en son ne zaman değiştirdiniz.
genede ısı değerleri yüksek termal macun yenileyin eğer düzelmesse yeni bir soğutucu lazımThermal throttlinge baktım ama değilmiş zaten resimde de no yazıyor. 90 dereceyi geçmiyor işlemci.
Soğutucum ve macunum iyi. İntel K serileri biraz ısınıyor yapacak bir şey yokgenede ısı değerleri yüksek termal macun yenileyin eğer düzelmesse yeni bir soğutucu lazım
soğutucunuz ne bu kadar ısınmaması lazım stok fan değilse ve macun kuramadıysaSoğutucum ve macunum iyi. İntel K serileri biraz ısınıyor yapacak bir şey yok![]()
Artic 34 duo soğutucum. Sessiz fan profilinde kullanıyorum fanı kökleyince biraz daha düşüyor ama sesli çalışmasını istemiyorum.soğutucunuz ne bu kadar ısınmaması lazım stok fan değilse ve macun kuramadıysa
oyun içi sıcaklık değerlerini atarmısın ilk açıldığında ki fps ve sıcaklıkla oynadıktan sonraki sıcaklık ve ısı değerleriArtic 34 duo soğutucum. Sessiz fan profilinde kullanıyorum fanı kökleyince biraz daha düşüyor ama sesli çalışmasını istemiyorum.
Sıcaklık önemli değil asıl sorun benim grafik birimi ve işlemci niye hızını aşırı düzeyde düşürüyor. Programa göre nedeni işlemci sıcaklığı değil.
Şuan biraz soğusun diye bıraktım 5 dakika stres testi yaptım sonuçta. Oyunda bu kadar ısınmıyor ama bilgisayar biraz dinlenince atarım.oyun içi sıcaklık değerlerini atarmısın ilk açıldığında ki fps ve sıcaklıkla oynadıktan sonraki sıcaklık ve ısı değerleri
Soğutucunun tam oturduğuna emin misiniz , en son ne zaman termal macun sürdünüz stok fan heralde kasanın modeli nedir ?
Evet soğutucuda sorun yok. Şu üstte yazdığım şeyi bilen varmı ondan düşüyormuş hız.Soğutucunun tam oturduğuna emin misiniz?