ya usta 1250 lira z390 toma alırım bi tane tamam benim derdim 10 nesil çıktı alsak yanlış olurmuo işlemci efsane güçlü bir işlemci alınır ama o işlemciyi aldınmı 3000mhz RAM almanı tavsiye ederim onun içinde z serisi çok pahalı bir anakart lazım
GENELDE İNTEL ÖNERMEM
şimdi dediğin mevzu ile ilgili 10.nesil çıktı fakat fiyatları ucuz olmayacak ve z490 anakart tek başına işlemci kadar pahalı olur büyük ihtimalleya usta 1250 lira z390 toma alırım bi tane tamam benim derdim 10 nesil çıktı alsak yanlış olurmu
yani gömüyoruz hocam o zaman 300tl de para iadesi varşimdi dediğin mevzu ile ilgili 10.nesil çıktı fakat fiyatları ucuz olmayacak ve z490 anakart tek başına işlemci kadar pahalı olur büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
10.nesili boşver i5 9600kf gayet iyi bir işlemci
soğutucu olarak öneri nedir 5ghz de kullanıcamdaşimdi dediğin mevzu ile ilgili 10.nesil çıktı fakat fiyatları ucuz olmayacak ve z490 anakart tek başına işlemci kadar pahalı olur büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
10.nesili boşver i5 9600kf gayet iyi bir işlemci
soğutucudan yana pek bi bilgim yok maalesef yanlış bilgi vermek istememsoğutucu olarak ne önerirsiniz
başka konu açtım 9600kf almayın diyolar 10 nesili bekleyinsoğutucudan yana pek bi bilgim yok maalesef yanlış bilgi vermek istemem