Hocam nasıl yok. Anlamadım. Stok fanmı takılı üstünde9600x işlamci boşta nasıl 40 50 derece oluyor bi sorunmu var acaba işlemcide işlemcide herhangi bi soğutucu yok
Soğutucusuz o işlemciyi 3 dk açık tutabiliyorsa helal olsunsogutucu yok ne bekliyorsun pek anlamadim ama normal.
evet stok fan taklı 3 4 hafta oldu alalıHocam nasıl yok. Anlamadım. Stok fanmı takılı üstünde
evet aynen doğru dedin ))))Soğutucusuz o işlemciyi 3 dk açık tutabiliyorsa helal olsunbüyük ihtimal stok fan var
yani normal diyorsun tmmda hiç bişey açık deyil 40 50 derecesogutucu yok ne bekliyorsun pek anlamadim ama normal.
Stok fanla o işlemciler kullanılmaz hocam. En kısa sürede kule tipi fan almaya bakın. Çünkü oyuna girdiğinde o işlemci 90 dereceyi kısa bir sürede geçer stok fan ile. Bu nedenle kendini kısıtlar ve daha düşük fps alırsın normalden.evet stok fan taklı 3 4 hafta oldu alalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet aynen doğru dedin ))))
Çok normal stok fanla o işlemciyi kullanmak hata zatenevet stok fan taklı 3 4 hafta oldu alalı
evet aynen doğru dedin ))))
yani normal diyorsun tmmda hiç bişey açık deyil 40 50 derece
öyle yüksek oyunlar oynamıyorum ama bilgisaayrı açtığım anda 40 45 buluyorStok fanla o işlemciler kullanılmaz hocam. En kısa sürede kule tipi fan almaya bakın. Çünkü oyuna girdiğinde o işlemci 90 dereceyi kısa bir sürede geçer stok fan ile. Bu nedenle kendini kısıtlar ve daha düşük fps alırsın normalden.
Normal hocam. Oyunla alakasız tavsiyem kule tipi fan almanız. O işlemciler alınırken yanında bi tanede kule tipi fan almak artık zorunluluk oldu.öyle yüksek oyunlar oynamıyorum ama bilgisaayrı açtığım anda 40 45 buluyor
240 olan sıvı soğutma alsam diyorum kule tipi pek sevmiyorum hocam yaNormal hocam. Oyunla alakasız tavsiyem kule tipi fan almanız. O işlemciler alınırken yanında bi tanede kule tipi fan almak artık zorunluluk oldu.
Olur sizin terchiniz240 olan sıvı soğutma alsam diyorum kule tipi pek sevmiyorum hocam ya
240 lık sıvı sğutucu düşünüyorum hocam 2 bin 3 bin civarı bişey iyi olmazmı soğutmazmı acabaStok fan ile soğutabileceğiniz bir işlemci değil maalesef, en azından iyi bir kule tipi soğutucu almanız en mantıklı seçenek olacaktır.
2-3 bin TL sıvı soğutma alacağınıza kesinlikle iyi bir hava soğutma alın.240 lık sıvı sğutucu düşünüyorum hocam 2 bin 3 bin civarı bişey iyi olmazmı soğutmazmı acaba