- Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 bin TL sıvı soğutma alacağınıza kesinlikle iyi bir hava soğutma alın.
2-3 bin TL sıvı soğutma alacağınıza kesinlikle iyi bir hava soğutma alın.
Alınır . Kule tipi daha iyi ama estetik görüntü önemliyse alabilirsin .DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu bu sıvı soğutucu nasıl hocam alınır mı?
şaşkınlıkla stok fanın sıvı soğutmamdan boşta daha serin çalışmasını izliyorum9600x işlamci boşta nasıl 40 50 derece oluyor bi sorunmu var acaba işlemcide işlemcide herhangi bi soğutucu yok
kasam deepcoll cc560 v 2 kasaAlınır . Kule tipi daha iyi ama estetik görüntü önemliyse alabilirsin .
normal yani ya dedilerki 9 serisi işlemciler çok sıcak deyil ondan yanişaşkınlıkla stok fanın sıvı soğutmamdan boşta daha serin çalışmasını izliyorum
bendede 9600x var boşta 62 arctic 360 gelsin bir rahatlasın sistem bıktım bu sıvı soğutmadankasam deepcoll cc560 v 2 kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal yani ya dedilerki 9 serisi işlemciler çok sıcak deyil ondan yani
240 alsam iyi olmazmı kasam deepcool cc560 v2bendede 9600x var boşta 62 arctic 360 gelsin bir rahatlasın sistem bıktım bu sıvı soğutmadan
Sıkıntı olmaz . 360 a kadar sığıyor zaten senin kasana .240 alsam iyi olmazmı kasam deepcool cc560 v2
240 alıcaksan kaliteli al yoksa paranı çöpe atarsın veya 360mm alabilirsin240 alsam iyi olmazmı kasam deepcool cc560 v2
54 şuan 360 olmaz dediler yukarı için 240 takabilirsin ancaSıkıntı olmaz . 360 a kadar sığıyor zaten senin kasana .
nasıl bişey alsam peki 360 sığarmı kasanın yukarısına sığmaz dediler öne takman lazım öne taksanda hava akışı iyi olmaz dediler yukarı 240 takman lazım arkadaşlar öyle dediler de240 alıcaksan kaliteli al yoksa paranı çöpe atarsın veya 360mm alabilirsin
ön tarafa takabilirsin kasan destekliyor 360mm mesela benim kasam corsair 4000x 360mm öne takıcam çok sıkıntı olmuyor54 şuan 360 olmaz dediler yukarı için 240 takabilirsin anca
hocam hava akışı yerle bir olmaz mesh bir kasa bence 360 al öne tak kasa değişirsen ilerleyen zamanlarda üste takarsın 360 olarak arctic liquid freezer 3 veya 2 önerebilirim54 şuan 360 olmaz dediler yukarı için 240 takabilirsin anca
nasıl bişey alsam peki 360 sığarmı kasanın yukarısına sığmaz dediler öne takman lazım öne taksanda hava akışı iyi olmaz dediler yukarı 240 takman lazım arkadaşlar öyle dediler de
ben bi bakayım senin yazdıklarınaön tarafa takabilirsin kasan destekliyor 360mm mesela benim kasam corsair 4000x 360mm öne takıcam çok sıkıntı olmuyor
hocam hava akışı yerle bir olmaz mesh bir kasa bence 360 al öne tak kasa değişirsen ilerleyen zamanlarda üste takarsın 360 olarak arctic liquid freezer 3 veya 2 önerebilirim
Sende sorun var benceşaşkınlıkla stok fanın sıvı soğutmamdan boşta daha serin çalışmasını izliyorum
Bende 7500f var kule tipi fan ile yükte 50 yi geçmiyor240 alsam iyi olmazmı kasam deepcool cc560 v2
Bende kule tipi var 7500f PC’yi açtığım gibi 40 dereceöyle yüksek oyunlar oynamıyorum ama bilgisaayrı açtığım anda 40 45 buluyor