- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sıvı soğutuyla gelmiyormu macunstok soğutucu için normal değerler bunlar termal macunda almayı unutma thermal grizzly kryonaout veya mx6 öneririm kryonaout baya iyidir buz gibi çalışır işlemci.
hocam sıvı soğutuyla gelmiyormu macunstok soğutucu için normal değerler bunlar termal macunda almayı unutma thermal grizzly kryonaout veya mx6 öneririm kryonaout baya iyidir buz gibi çalışır işlemci.
Soğutucu olmasa 10 saniyede 100 Dereceyi görür kapanır pc dayı napıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hava soğutma kullan daha iyi daha performanslı ve uygun fiyatlı.
bazı modellerde geliyor diye hatırlıyorum eğer gelmezse bunlara bakabilirsin.hocam sıvı soğutuyla gelmiyormu macun
Oda güzel de şart mı sıvı soğutma?
vala bilmem de hiç kulanmadım soğutma sıvı yada hava de kule tipi çok iyi gelmedi gürüntüsü sankiOda güzel de şart mı sıvı soğutma?
Rgb istersen var illaki hava soğutmadavala bilmem de hiç kulanmadım soğutma sıvı yada hava de kule tipi çok iyi gelmedi gürüntüsü sanki
fiyatlarıda çok yüksek ya sıvı soğutucuların şüyle 2 3 bin olsaydı alırdım direk de o fiyatada önermiyor arkadaşlar dandik diye ben hiç almam vala soğutucudan çünkü hiç kulanmadımRgb istersen var illaki hava soğutmada
ryzen 5 7600 var. Frost Commander 14 var. Boşta 45- 50 derece bence normal. Benimkide o şekilde çalısıyor. Önemli olan yük altındaki değer 2k da pubg oynarken yayın acıyorum ve 65 dereceyi gecmiyor. Eğer yük altındaki sıcaklarık değerlerinde bir sorun yoksa önemi yok
Hava soğutma istersen önerelimfiyatlarıda çok yüksek ya sıvı soğutucuların şüyle 2 3 bin olsaydı alırdım direk de o fiyatada önermiyor arkadaşlar dandik diye ben hiç almam vala soğutucudan çünkü hiç kulanmadım
buyur öner bi tane vardı phantom argb hava suğutucu sanırım ama bu sıvı ve senin önereceğin soğutucu arasında karar verecemHava soğutma istersen önerelim
Rgbsiz ama çok sağlam thermalright frost commender çek takılbuyur öner bi tane vardı phantom argb hava suğutucu sanırım ama bu sıvı ve senin önereceğin soğutucu arasında karar verecem
Eğer Frost commender stokta yoksa phantom spirit bir altı tavsiye ederimbuyur öner bi tane vardı phantom argb hava suğutucu sanırım ama bu sıvı ve senin önereceğin soğutucu arasında karar verecem
fiyatlarıda çok yüksek ya sıvı soğutucuların şüyle 2 3 bin olsaydı alırdım direk de o fiyatada önermiyor arkadaşlar dandik diye ben hiç almam vala soğutucudan çünkü hiç kulanmadım