- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya hocam kule tipi iyide çok büyük kasada iyi durmuyor sıvı soğutu gürüşte iyi soğutmada iyi ama hiç kulanmadım bugüne kadar soğutucu bilgisayardaBende kule tipi var 7500f PC’yi açtığım gibi 40 derece
ya hocam kule tipi iyide çok büyük kasada iyi durmuyor sıvı soğutu gürüşte iyi soğutmada iyi ama hiç kulanmadım bugüne kadar soğutucu bilgisayardaBende kule tipi var 7500f PC’yi açtığım gibi 40 derece
şuan 60 65 şuan bi oyun açık önerdiğin soğutucuyu çok öneren var kasa Deepcool cc560 v 2 ben üst taraf için arıyorum 360 sığmaz dediler üste ün tarafa taksanda hava akışı iyi olmaz mış 240 tak üst tarafa çok iyi olur dediler240mm sıvı soğutucu kesinlikle önermem https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html şunu alıp buz gibi çalıştırabilirsinz işlemciyi
boşta stok fanla 40-50 çok iyi dereceler.
boştamı hocam 53 buluyor benim boşta şimdi bi oyun açık 65 civarı olmuşBenim r9 7900x 360 sıvı soğutuculu haliyle 44 derecede çalışıyor. Valla helal![]()
240m alacaksan minimum 4k lık bir şey alman lazım ucuz sıvı soğutmalar hızlı bozuluyor ve dandikler bu hava soğutma çoğu 240mm yi tokatlıyor sana öyle diyelim.şuan 60 65 şuan bi oyun açık önerdiğin soğutucuyu çok öneren var kasa Deepcool cc560 v 2 ben üst taraf için arıyorum 360 sığmaz dediler üste ün tarafa taksanda hava akışı iyi olmaz mış 240 tak üst tarafa çok iyi olur dediler
bi daha bakayım kaç olmuşşuan 60 65 şuan bi oyun açık önerdiğin soğutucuyu çok öneren var kasa Deepcool cc560 v 2 ben üst taraf için arıyorum 360 sığmaz dediler üste ün tarafa taksanda hava akışı iyi olmaz mış 240 tak üst tarafa çok iyi olur dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
boştamı hocam 53 buluyor benim boşta şimdi bi oyun açık 65 civarı olmuş
şuan 68bi daha bakayım kaç olmuş
şuan 68 70 oluyor bazen bi oyun açık sadeceBenim r9 7900x 360 sıvı soğutuculu haliyle 44 derecede çalışıyor. Valla helal![]()
Evet boşta o derecelerde. Msi mag coreliquid 360 v2 modelini kullanıyorumşuan 60 65 şuan bi oyun açık önerdiğin soğutucuyu çok öneren var kasa Deepcool cc560 v 2 ben üst taraf için arıyorum 360 sığmaz dediler üste ün tarafa taksanda hava akışı iyi olmaz mış 240 tak üst tarafa çok iyi olur dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
boştamı hocam 53 buluyor benim boşta şimdi bi oyun açık 65 civarı olmuş
peki hocam sıvı soğutma niye önermiyon 240 iyi deyilmi hem gürüntüde iyi falan çok öyle yüksek seviye oyunda oynadığım yok kurtarmazmı beni zaten borça aldım sistemi onun için bi soğutu alayım diyorum sisteme bişey olsa yanarım ))))))68 derece işlemci için yük altındayken iyi dereceler 9000 serisi zaten çok ısınmıyor stok soğutucu ile biraz idare edebilirsiniz ama kesinlikle kule tipi öneririm yaz ayında o 68 76-77 leri bulur.
vala ilk defa bi soğtucu alacam sisteme yani 240 olurmu benim siteme 240 sıvı soğutucu kasanın üst kısmınaEvet boşta o derecelerde. Msi mag coreliquid 360 v2 modelini kullanıyorum
hocam 240mm sıvı soğutucuların fiyatları çok pahalı neden pahalı diyorum gidio 2k-3k sıvı soğutucu bulursun 1 yıl kullanırsın bozulur pompası 1600 TL'ye spirit modelini alıp ömürlük kullanmak varken pompa kalitesi kötü olan 240mm sıvı soğutcu almak kötü olur eğer illa 240mm alacaksanız arctic liquid freezerin 240mm modelini öneririm.peki hocam sıvı soğutma niye önermiyon 240 iyi deyilmi hem gürüntüde iyi falan çok öyle yüksek seviye oyunda oynadığım yok kurtarmazmı beni zaten borça aldım sistemi onun için bi soğutu alayım diyorum sisteme bişey olsa yanarım ))))))
bu önerdiğin soğutucuya bi bakayım resim çekeyim param olsun bakarız ozamanhocam 240mm sıvı soğutucuların fiyatları çok pahalı neden pahalı diyorum gidio 2k-3k sıvı soğutucu bulursun 1 yıl kullanırsın bozulur pompası 1600 TL'ye spirit modelini alıp ömürlük kullanmak varken pompa kalitesi kötü olan 240mm sıvı soğutcu almak kötü olur eğer illa 240mm alacaksanız arctic liquid freezerin 240mm modelini öneririm.
vala hocam bütçem yok yani 2 3 k civarı verebilirim 240 olan çok pahalımıdır acabaPeerless Assassin / Phantom Spirit gibi bi' soğutucu mis gibi işini görür, ben olsam görsel yerine performansa bakarım.
Ha bütçem var dersen o başka, gider kaliteli sıvı soğutma alırsın. Yoksa hem performanstan hem de verdiğin paranın çöpe gitmesinden pişman olursun...