Neler Yeni

970 EVO Plus 1000 lira eder mi?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
emre-tutar
Drami var bu modelin. Phison Chip ve dual core olması bir şey değiştirmeyecek. 500 GB alan bunlardan her türlü daha önemli bir oyuncu için.
hali hazırda zaten 1.5 TB HDD'm var. ben uzun ömürlü olması için samsung tercih edeceğim zaten deoplamanın fazla ya da az olması problem değil sadece para konusu sıkıntıydı benim için o kadara değer mi diye sanırım değiyor. sizinkini ayrı oyun depolama için alırım HDD çöp olunca.

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
hali hazırda zaten 1.5 TB HDD'm var. ben uzun ömürlü olması için samsung tercih edeceğim zaten deoplamanın fazla ya da az olması problem değil sadece para konusu sıkıntıydı benim için o kadara değer mi diye sanırım değiyor. sizinkini ayrı oyun depolama için alırım HDD çöp olunca.
uzun ömürlü bi ssd gelecek sistemlerde sadece depolama için bile kullanılabilir

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam 250 TL üstüne böyle SSD'ler varken ben çok tercih etmezdim. Ama siz bilirsiniz. Üzecek bir model değil sonuçta. Hayırlı olsun.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Fatih Ayhan
hız düşük dram yok phison chip ve dual core
dram var bu modelde baktığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 250 TL üstüne böyle SSD'ler varken ben çok tercih etmezdim. Ama siz bilirsiniz. Üzecek bir model değil sonuçta. Hayırlı olsun.
Evet bu çok daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
emre-tutar
dediğiniz ssd cidden güzelmiş ama 7000 hıza gerek var mı bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz ssd cidden güzelmiş ama 7000 hıza gerek var mı bilemedim
zaten pci e 4.0da 7000 miş benimki 3.0 :/

Top Bottom