9700x için ufak boyutta soğutucu lazım

KIRKY

80+
Reaksiyon skoru
139
mATX kasa ve mATX anakarta sahip bir sistemde 9700x için şu tarz tek fanlı ve ufak boyutta bir kule tipi işimi görür mü acaba :

Görünüşü ve boyutları baya ideal görünüyor. 9700 işlemci için abartı soğutmaya ihtiyaç olmadığını biliyorum ve zaten genelde çok zorlayacak işler de yapılmayacak pc de, sizce bunu almalı mıyım ?

mATX kasa ve mATX anakarta sahip bir sistemde 9700x için şu tarz tek fanlı ve ufak boyutta bir kule tipi işimi görür mü acaba :

Görünüşü ve boyutları baya ideal görünüyor. 9700 işlemci için abartı soğutmaya ihtiyaç olmadığını biliyorum ve zaten genelde çok zorlayacak işler de yapılmayacak pc de, sizce bunu almalı mıyım ?
Alabilirsin iş görür

Arctic freezer 36 duo al
Sizin attığınıza baktım da ölçüleri 104x126x159mm yazıyor.. Benim konuda attığım ürünün boyutları 120 x 46 x 151 mm.. Özellikle yükseklik açısından ufak bir şey arıyorum. Sizce bu benimki 9700 e az gelmez dimi ?

Sizin attığınıza baktım da ölçüleri 104x126x159mm yazıyor.. Benim konuda attığım ürünün boyutları 120 x 46 x 151 mm.. Özellikle yükseklik açısından ufak bir şey arıyorum. Sizce bu benimki 9700 e az gelmez dimi ?
Ben 1.5 yıl sorunsuz kullandım 9700x ile 65w tdpsi var 9700xin bu soğutucu ile 200w tdpye kadar olan işlemciler bile soğutulabiliyor. Arctic fanlar daha sessiz ve kaliteli ben 1000rpmde sabit kullanıyordum, sesini duymak imkansız. Arctic'in kurulumu da daha kolay, tel vs yok direkt bakır bloğa fanları takıp çıkartabiliyorsun lego yapar gibi. Boşta 40-44 derece, oyunlarda da 60 dereceye çıkıyordu en fazla.

9600x kullanıyorum Assassin king 120 se + mx-6 macun 5 bakır boru 1 saat sonra C2 de 68 derece en yüksek gördüğüm değerler.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9600x kullanıyorum Assassin king 120 se + mx-6 macun 5 bakır boru 1 saat sonra C2 de 68 derece en yüksek gördüğüm değerler.
Sanırım sizin kullandığın soğutucu benim konuda attığımın ekransız ve ışıksız versiyonu. Boyutları da sanırım benzer. Peki fan sesi hakkında bilgi verebilir misniz nasıl yani sessiz midir ?

Daha iyi performans için biraz daha geniş olsalar da büyük sayılmazlar.

-------
Bu modelin aldığınızdan farkı yok sadece estetik açıdan düşünülebilir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım sizin kullandığın soğutucu benim konuda attığımın ekransız ve ışıksız versiyonu. Boyutları da sanırım benzer. Peki fan sesi hakkında bilgi verebilir misniz nasıl yani sessiz midir ?
şıksız tek fan yanına bir fan daha eklenebiliyor ama ihtiyaç duymadım. Sesi yok diyebilirim. Normal seste anime izlerken ses almıyorum. Stres testi kurulumlarda ses yok denebilir Ama önceki msi coreluqid , stok fan sıkıntılı derece sesli idi belkide işlemciden kaynaklı çünkü zamanında 13600kf ne taksam çok fazla ses alıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,284
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri