YasinMKC
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 2,153

İşlemci bozuk olma ihtimali çok düşükyok knk tahminim işlemci bozuk

İşlemci bozuk olma ihtimali çok düşükyok knk tahminim işlemci bozuk
biliyorum evet ben zaten puandan memnunum sıcaklıklar sıkıntıkardeşim işlemcilerin hepsi aynı sonucu vermek zorunda değil sadece vermek zorunda oldukları min performans var. Şanslıysan diğerlerinden daha çok performans veren işlemci gelebilir tamamen şans.
niye kral aslında bende öyle düşündüm ama başka ihtimal yok çünkü oyunda performans normal testlerde normal sıcaklık sıkıntıİşlemci bozuk olma ihtimali çok düşük
Testlerde sıcak olması normal stres testi adı üstündebiliyorum evet ben zaten puandan memnunum sıcaklıklar sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
niye kral aslında bende öyle düşündüm ama başka ihtimal yok çünkü oyunda performans normal testlerde normal sıcaklık sıkıntı
knk biliyorum o kadar ama çok sıcakTestlerde sıcak olması normal stres testi adı üstünde
22400
22700 civarı
nasıl sonuç arkadaşlaBence bir kontrol et internetten montaj videosunu izle belki gözden kaçırdığın bir şey vardır insanlık gözden kaçmış olabilir
E sonuçların normal iştenasıl sonuç arkadaşla
Ayar cektim puan nasil sence az daha arttirabilirimE sonuçların normal işte
Bilemedim aga intel isiniyordu da 40000 ne yakin veriyordu neyse bu da yeter23200 almışsın hala dan dan ediyorsun birde dereceler on numara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır böyle çok iyi uğraşma