- Konu Sahibi Konu Sahibi
DEstekliyor diye gözüküyor.9800x3dye bu ankart gitmez
DEstekliyor diye gözüküyor.9800x3dye bu ankart gitmez
kankam olay destekleyip desteklememesi değil bu işlemci amd nin çıkardığı şuanda en üst işlemci ve bu işlemciyi bu ankart adam akıllı besleyemez.DEstekliyor diye gözüküyor.
Bu siteye girip benim yaptığım özelleştirmeleri yapıp anakart önerirmisin bi kontrol edim.kankam olay destekleyip desteklememesi değil bu işlemci amd nin çıkardığı şuanda en üst işlemci ve bu işlemciyi bu ankart adam akıllı besleyemez.
Bu siteye girip benim yaptığım özelleştirmeleri yapıp anakart önerirmisin bi kontrol edim.
Kapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj
Kapkan 7A-RTX4080S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Kapkan 7A-RTX4080S hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Anakart 5600 mhz destekliyor. Lexar ram 6400 mhz.Alıntıyı görüntüle
bana kalsa böyle alınmalı ama bütçe sıkıntılı
Anakart 5600 mhz destekliyor. Lexar ram 6400 mhz.
nerde yazıyor o?Anakart 5600 mhz destekliyor. Lexar ram 6400 mhz.
Hmm wifi modeliymiş benim batığım tamamdır. Fiyat konusunda ne diyosun hakettiği fiyat bumudur?
özelleştirmede zaten hak ettiği fiyattaHmm wifi modeliymiş benim batığım tamamdır. Fiyat konusunda ne diyosun hakettiği fiyat bumudur?
Kanka sen baaya şey deüiştirmişsin kasada değişmiş.özelleştirmede zaten hak ettiği fiyatta
evet çünkü diğer kasa 360mm desteklemiyorKanka sen baaya şey deüiştirmişsin kasada değişmiş.
Hocam ben kesin olarak kasa alacağım 7800x3d alcaktım 9800 çıkacak almayın dediler ne diyosun şimdi bu sistem alınır mı? modartın sistemi 75k ama bu 83k+2tb ssd (5k). 2 hafta felan beklim mi kara cuma olaylarını felan yada 9800 lü hazır sistem gelir diye. yoksa bu sistemi alim geçim mi?evet çünkü diğer kasa 360mm desteklemiyor
bana kalırsa 1-2 hafta beklenmeliHocam ben kesin olarak kasa alacağım 7800x3d alcaktım 9800 çıkacak almayın dediler ne diyosun şimdi bu sistem alınır mı? modartın sistemi 75k ama bu 83k+2tb ssd (5k). 2 hafta felan beklim mi kara cuma olaylarını felan yada 9800 lü hazır sistem gelir diye. yoksa bu sistemi alim geçim mi?
Cevapların için teşekkürler.bana kalırsa 1-2 hafta beklenmeli