Yardım 9800x3d için anakart önerisi

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
ikiside boş model okudum konuyu x670 e taichi var onada bakmazsın @HacıSOFU nediyorsun hocam

• Beğen
Niye boş model hocam ? İkisi de kendi kategorisinde top seviye ve gayet sağlam anakartlar
gereksiz uçuk maalesef bu roglar bizim ülkede pahalı x670 e taichi ye bak bi roga bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye boş model hocam ? İkisi de kendi kategorisinde top seviye ve gayet sağlam anakartlar
he illa alacam diyorsan @HacıSOFU hocamın yorumunu bekle en güzel öneriyi o yapacaktır

• Beğen
gereksiz uçuk maalesef bu roglar bizim ülkede pahalı x670 e taichi ye bak bi roga bak
baktım 24 bin liraya satılıyor taichi. Rog x870 ile hemen hemen aynı fiyat hocam. Hacı sofu hocamı bekleyim ozaman.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he illa alacam diyorsan @HacıSOFU hocamın yorumunu bekle en güzel öneriyi o yapacaktır
Rog diyen elemana dil dökmeye gerek yok. Dönmez zaten...

X670 alma z870 ler uyumluluk açısından daha iyi.

Bu nasıl bir yaklaşım arkadaş ? Bu şekilde mi yardımcı oluyorsunuz insanlara.
Hocam siz en üst diye para veriyorsunuz bunlara aslında daha güzel modeller var hocam bunu anlatmaya çalışıyor şu asus msi en iyisi algısını kırmaya çalışıyor

• Beğen
Hocam siz en üst diye para veriyorsunuz bunlara aslında daha güzel modeller var hocam bunu anlatmaya çalışıyor şu asus msi en iyisi algısını kırmaya çalışıyor
Ya ben inat bir insan değilim hocam. Sadece son 2 senedir hem msi hem de gigabyte firmasıyla sorun yaşadığım için tiksindim biraz bu markalardan. Yoksa ben de istemem bu kadar para dökmeyi asusa. Msi b660 tomahawk aldım ram slotlarının 2 tanesi yandı ve şuan kullanamıyorum. Gigabyte 3080 ti ekran kartı aldım mosfetleri yandı 2 kere servise gitti geldi. Ha bu demek değildir asus'ta böyle şeyler hiç olmuyor. Fakat asus markasından aldığım şeylerde daha en ufak bir pürüz yaşamadım çok şükür. Neyse lafı uzatmaya gerek yok. Sizlerin bilgisine güveniyorum ve o yüzden zaten konu açıyorum. Asus dışında öneriniz varsa link atın araştırayim hocam. Asrock olmasın fakat. Redditte okuduğum kadarıyla son birkaç aydır 9000 serisi işlemcileri kızartıyormuş. Uzak durun falan diyorlar.

Bu nasıl bir yaklaşım arkadaş ? Bu şekilde mi yardımcı oluyorsunuz insanlara.
Hocam, konuyu ilk andan beri takip ediyorum ama olayı bu noktaya taşıyan ne yazık ki sizsiniz. Agresif bir dilde, en ufak farklı yoruma tepki gösterip hemde akıl danışıyorsunuz.

İlk mesajınızda 2 rog anakart var ve alternatiflere kapalısınız ve bunu mesajda da belirtiyorsunuz. Konu yoruma ve diğer alternatiflere kapalıysa keşke konuya anket ekleyip, seçim yaptırsaydınız.

Bu agresifliği bırakın ki; tecrübeli kişiler dile gelsin. Kimse sizin kötülüğünüz için konuşmaz burada, para kazandıkları da yok.

Geri