K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,047
hocam ben sizi konu sahibi ile karıştırmışım harbi gözlerde sıkıntı var yaben bütçesiz aldım alırken
hocam ben sizi konu sahibi ile karıştırmışım harbi gözlerde sıkıntı var yaben bütçesiz aldım alırken
Kral yine sana denk geldim eyv yorum ve onerin icinb650 gaming plus yeterli olur marka takıntısı yoksa colofullarda var ama bunlar b650 biosu 9uncu nesil güncel gelmeme ihtimali var daha çok bütçe ayıracaksanız b850 modellere yönelin bu söylediğim b650 modellerinde altına düşmeyin
olsun hocam sorun değilhocam ben sizi konu sahibi ile karıştırmışım harbi gözlerde sıkıntı var ya![]()
Bütçem eger powersupply i degistirmiyceksem ramle birlikte mks 20 dusunuyorumhocam sizin bütçeniz neydi acaba
hayır bütçeniz nedirAsus ekran kartim oldugu icin ana karti asus olarak secmem daha iyi olur mu ?
anakartAsus ekran kartim oldugu icin ana karti asus olarak secmem daha iyi olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçem eger powersupply i degistirmiyceksem ramle birlikte mks 20 dusunuyorum
Tessekur ederimanakart
ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOopNa1vyctMsZ6CWhxg0fcJT1gqCJeKKtQuDpCr_K1-Xem03nuQt
PSU
bu hâliyle 23.717 lira yapıyor
bir şey değil hocamTessekur ederim