9800x3d için en sıkıntısız anakart hangisi ?

Amazonda x870e toma 15700

Yani... 15k ya gelmişken x870e almamak kayıp gibi geldi bana, üstüne o rog 18k da değil mi? O zaman bu da var;
Yani açıkçası teknik özellik anlamında bir kayıp yok aksine kazanım var. çünkü epey'den bakıyorum ve ROG B850E olan anakartın içi full dolu maşallah. Sırf isminde X yerine B yazıyor. Yoksa çoğu x870'i tokatlıyor gibi duruyor. Sizin attığınız beyaz bu arada hocam siyah olmasını istiyordum

Neyse geçiren geçirene, stock sorunu zirveye vurmuş model kalmamış la ortada vay ** :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani açıkçası teknik özellik anlamında bir kayıp yok aksine kazanım var. çünkü epey'den bakıyorum ve ROG B850E olan anakartın içi full dolu maşallah. Sırf isminde X yerine B yazıyor. Yoksa çoğu x870'i tokatlıyor gibi duruyor. Sizin attığınız beyaz bu arada hocam siyah olmasını istiyordum
Anladım, siyah ise olmaz.

Ekler

• IMG_8342.webp
    IMG_8342.webp
    803.3 KB · Hit: 15
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
İkiside fazlasıyla iyi tasarımınıda seviyorsan rog al geç ben öyle yaptım.
Yani monitörüm rog olduğu için pc'yi açarken hani anakart ekranı geliyor ya önce. O kısımda rog gözü olursa monitörle uyumlu olur diye düşündüm. Takıntıya bak bendeki sdskdj

Yani monitörüm rog olduğu için pc'yi açarken hani anakart ekranı geliyor ya önce. O kısımda rog gözü olursa monitörle uyumlu olur diye düşündüm. Takıntıya bak bendeki sdskdj
Bendede aynı 2 kere rog ekranı görüyorum🤣

Bana sorarsan X670E Tomahawk ı al geç paran cebinde kalsın. Fazla para vereceksen git RAM i yükselt ya da sıvı soğutmaya bas ki bir anlamı olsun.

Normal hocam bende de az çok Lian Li ve MSI takıntısı var. Ama yinede yarı yolda mantığı dinleyip kamon çorban sistem kurdum, anakart ve aio siyah olmasa iyidi. Neyse pek takılmamak lazım sonra değiştirince hal olur :D

• Muhteşem
Bana sorarsan X670E Tomahawk ı al geç paran cebinde kalsın. Fazla para vereceksen git RAM i yükselt ya da sıvı soğutmaya bas ki bir anlamı olsun.
Normal hocam bende de az çok Lian Li ve MSI takıntısı var. Ama yinede yarı yolda mantığı dinleyip kamon çorban sistem kurdum, anakart ve aio siyah olmasa iyidi. Neyse pek takılmamak lazım sonra değiştirince hal olur :D
Bendede aynı 2 kere rog ekranı görüyorum🤣
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. msi veya asustan birini seçecem artık bakalım hayırlısı :D

AMD Anakart Satın Alma Rehberi

hocam şu videoyu izleyin hiç bişey bilmeseniz bile kafanızda hangi modeli almanız gerektiği otomatikman oluşacak zaten

Asrock'u eleyelim.

Asus
MSI
Gigabyte

Üçlüsünden hangisi şuan en stabil sizce ? Ve model bazında b850 ve x870 çipsetli olacak şekilde ayrı ayrı öneriniz nedir ?
Ya bu;

Ya da x870/x870e tomahawk tavsiye ederim. Gerisi bütçenize kalmış.

• Beğen
Geri