Merhaba, 4 gün önce 03.09.2024 tarihinde amazondan teknobiyotik satıcısından 2TB 990PRO (yaklaşık 7300₺ gibi bir fiyatı vardı)satın aldım teslim tarihi 6-7 eylül gözükmesine rağmen hâlâ kargoya bile verilmemiş durumda. Aldıktan sonra teknobiyotik hakkında forumda bir şikayet oluşturulmuştu bu yüzden de kafam karıştı daha kargoya bile verilmemişken 500₺ gibi bir fark ekleyip Teknosanın sitesinden satıcı elmacık gözükmekte 7800gibi bir fiyata buradan mı almalıyım yarın pazar olduğu için zaten her ikiside pazartesi günü kargoya verilir gibi.
Not: Dün amazon desteğe şikayette bulundum teslim tarihi geldi ama kargoya bile verilmedi diye mağazaya iletiyoruz dediler bugün teknobiyotik hala daha kargolamış durumda değil hazır kutulu olarak bulunan max 30*30 kutu boyutu olcak bir m.2 ssd yi 5günde kargoya nasıl hazırlayıp kargoya veremediler onu da anlamış değilim henüz
Not: Dün amazon desteğe şikayette bulundum teslim tarihi geldi ama kargoya bile verilmedi diye mağazaya iletiyoruz dediler bugün teknobiyotik hala daha kargolamış durumda değil hazır kutulu olarak bulunan max 30*30 kutu boyutu olcak bir m.2 ssd yi 5günde kargoya nasıl hazırlayıp kargoya veremediler onu da anlamış değilim henüz