Neler Yeni

Yardım 990 PRO M2 SSD Aldım, Soğutucu Almalı mıyım ?

tenet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Zirkale
Samsung 990 PRO 2TB PCIe Gen 4.0 M2 SSD aldım arkadaşlar, laptop içinde kullanacağım. Bu SSD ye soğutucu takmama gerek var mı ?

Eğer gerek varsa kutusunun içinden soğutucu çıkıyor mu yoksa ekstramı almam gerek, tavsiye edeceğiniz soğutucuların linklerini atabilir misiniz ?

M2 SSD Aldığım link: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B9C4DKKG (Amazon.com.tr Satıcısından Aldım.)

Teşekkürler.

Oguz...

80+ Bronze
Nitro an16-41 2 tane üst üste en ince ped araların olacak şekilde koydum 150gb okuma 150gb yazma 80 küsür oldu soğutucuyla 40larda geziyor (kc3000 2tb çift taraflı çip var)

tenet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Zirkale

1.si Alüminyum olduğundan tercih etmem, 2.si bakır yani ısı iletkenliği daha iyi. Satıcıya bir kaç soru sordum bakalım ne cevap verecek. Sorduğum sorular:

1- Anladığım kadarıyla 2 adet plaka geliyor, bu plakaların ise üstü ve altı grafen tabaka ile kaplı. Peki bu grafen tabakalar ısı geçiriyor mu, yani termal ped olarak mı görev yapıyor ?

2- Grafen tabakalar termal ped görevi yapmıyorsa ayriyeten takmamız gereken pedler ürünün yanında geliyor mu ?

3- Bu ürünü arkalı-önlü M2 SSD ye taktığımız zaman bir arada kalmasını nasıl sağlayacağız ? Fotoğraftaki kırmızı birleştirme bandı yanında gelecek mi ?

Oguz...

80+ Bronze
Alt üstünde tabaka fark etmedim bakır rengiydi lastik ve termal ped geliyor içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 ile plaka arasına koymaya 3 farklı kalınlıkta ped ile geliyor m2 ye sabitlemek için lastik oluyor. Pedleri kaliteli diyemem

tenet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Zirkale
Alt üstünde tabaka fark etmedim bakır rengiydi lastik ve termal ped geliyor içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 ile plaka arasına koymaya 3 farklı kalınlıkta ped ile geliyor m2 ye sabitlemek için lastik oluyor. Pedleri kaliteli diyemem

teşekkürler cevabınız için 🙏

Top Bottom