burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
OCCT cpu testinde arctic lf3 ile bu sıcaklık değerleri sizce normal mi?
Bana çok abartılı gibi gelmedi ama macun bakım zamanı geldiyse değiştirip öyle test edebilirsin tekrar istersen
İşin garibi şu. Bu düz cpu testi. 83 derece %100 kullanımda 4.5 ghz görüyor. Şimdi de cpu+ram değerlerini atacağım. Sıcaklık ve ghz farkına bakın %100 kullanımda.Çok iyi reisim bu watt da bu derece soğutucu iyi
Birisinde tekli çekirdek kullanımı ve ghz si gösteriyor diğerinde toplu çoklu çekirdek olduğu için ghz düşük olur zaten normal tekli cekirdek ile coklu çekirdek ghz farkıİşin garibi şu. Bu düz cpu testi. 83 derece %100 kullanımda 4.5 ghz görüyor. Şimdi de cpu+ram değerlerini atacağım. Sıcaklık ve ghz farkına bakın %100 kullanımda. Alıntıyı görüntüle
1280x960 oynarsanız siz de alırsınız. Ekran kartı nvidia olursa daha yüksek fps alıyor zaten amd yüksek fps vermiyor nvidia kadar sorun ekran kartınızın amd olması nvidia geçin tatmin etmiyorsa cs de fpsÖzellikle cs performansı hiç tatmin etmiyor beni. İmzadaki sistemle maks 500 ü görüyor. Anlık droplar oluyor. 280 e düşüyor, 360 a çıkıyor, 300 e düşüyor falan filan. Fps size fazla gelebilir ama bu sisteme göre fazla değil. 4070+7500f ile 700 fps alanlar var.
Scale 4:3, 1280x960 çözünürlükte oynuyorum. Ekran kartı bu kadar ütopik fark yaratamaz bu oyunda. İşlemci temelli bir oyun ve zaten 6900xt özellik bakımından 4070 ten daha önde bir kart. Hadi taş çatlasın aynı fpsleri alalım.1280x960 oynarsanız siz de alırsınız. Ekran kartı nvidia olursa daha yüksek fps alıyor zaten amd yüksek fps vermiyor nvidia kadar sorun ekran kartınızın amd olması nvidia geçin tatmin etmiyorsa cs de fps
Kullandigin program fps düşüşü yapiyorduro zaman rivatuner yapabilir onu kapat steamin uygulamasıyla bak biScale 4:3, 1280x960 çözünürlükte oynuyorum. Ekran kartı bu kadar ütopik fark yaratamaz bu oyunda. İşlemci temelli bir oyun ve zaten 6900xt özellik bakımından 4070 ten daha önde bir kart. Hadi taş çatlasın aynı fpsleri alalım.
Kanka zaten normalde rivatunerla kullanmıyorum. Kullanımları görmek için baktım. %72 ye 26 nedirKullandigin program fps düşüşü yapiyorduro zaman rivatuner yapabilir onu kapat steamin uygulamasıyla bak bi