TechGuy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,148
Sen doğmadan önceden yapıyordum ben stabilite testlerini 12 saat yapıyordum merak etme. Ayrıca OCCT'nin smalfft ayarı da mevcut Pirme95'e gerek kalmadı anlayacağın. Konudan bu kadar bihaberken böyle bilmiş bilmiş konuşmak çok komik.Occt overkillse prime95 small fft ne oluyor?
Occt olması gereken stresi yapıyor. Prime95 daha kabul edilebilir testtir algoritması occtden farklıdır. Ama kral yine prime95 değildir. Asıl kral y-cruncherdır
Cinebench r23ten skor alınıp performansa bakılır yapılan ayar performanslı mı olmuş olmamış mı diye. Stres testi değildir
Y-cruncherdan geçen işlemciye beton derim ben. Forumun %90’ı y-cruncher çalıştırmaya cesaret edemez. Sıcaklık değerlerini görünce anında alt + f4 atar. -30 all core baya baya silicon lottery gerektirir mümkün görmüyorum
35 dakika stres testi bi işlemci için hiçbir şeydir. Minimum 1.5 saat maksimum 4 saat. Yurtdışında 8 saat bırakıp 7. Saatte hata alıp tekrar işlemciyi ayarlayanlar var arkadaşlar. Hata, mavi ekran, donma = stabil değil. 2 2 daha 4. Bir kere emin olarak ayarla tam strese sok bir daha açılmayacak şekilde kapat o sayfayı
Forumdaki amd kullanıcıları -30 all coreda
Sftv4 2 saat
Svt 2 saat
Bide cesareti varsa vt3 2 saat atsında error vermeden geçsin bakalım. Onun işlemcisini ben 2 katı para verip alırım![]()