R7 9800X3D undervolt sonucu

Occt overkillse prime95 small fft ne oluyor? 😃

Occt olması gereken stresi yapıyor. Prime95 daha kabul edilebilir testtir algoritması occtden farklıdır. Ama kral yine prime95 değildir. Asıl kral y-cruncherdır

Cinebench r23ten skor alınıp performansa bakılır yapılan ayar performanslı mı olmuş olmamış mı diye. Stres testi değildir

Y-cruncherdan geçen işlemciye beton derim ben. Forumun %90’ı y-cruncher çalıştırmaya cesaret edemez. Sıcaklık değerlerini görünce anında alt + f4 atar. -30 all core baya baya silicon lottery gerektirir mümkün görmüyorum

35 dakika stres testi bi işlemci için hiçbir şeydir. Minimum 1.5 saat maksimum 4 saat. Yurtdışında 8 saat bırakıp 7. Saatte hata alıp tekrar işlemciyi ayarlayanlar var arkadaşlar. Hata, mavi ekran, donma = stabil değil. 2 2 daha 4. Bir kere emin olarak ayarla tam strese sok bir daha açılmayacak şekilde kapat o sayfayı 😎

Forumdaki amd kullanıcıları -30 all coreda

Sftv4 2 saat
Svt 2 saat
Bide cesareti varsa vt3 2 saat atsında error vermeden geçsin bakalım. Onun işlemcisini ben 2 katı para verip alırım 👍
Sen doğmadan önceden yapıyordum ben stabilite testlerini 12 saat yapıyordum merak etme. Ayrıca OCCT'nin smalfft ayarı da mevcut Pirme95'e gerek kalmadı anlayacağın. Konudan bu kadar bihaberken böyle bilmiş bilmiş konuşmak çok komik. 🤡🤡

Sen doğmadan önceden yapıyordum ben stabilite testlerini 12 saat yapıyordum merak etme. Ayrıca OCCT'nin smalfft ayarı da mevcut Pirme95'e gerek kalmadı anlayacağın. Konudan bu kadar bihaberken böyle bilmiş bilmiş konuşmak çok komik. 🤡🤡

Özelden at yaşını bakalım ben doğmadan önce mi yapıyormuşsun o stabilite testlerini 12 saat yapıp yapmadığını görelim. Yiyorsa kanıtla yaşını. Z kuşağı seni.

Occtnin small fftsi ile prime95 in small fftsini aynı sanan insan overclocktanta stabilite testindende zerre anlamıyodur.

Valorant lol bilgini taslayabilirsin ama olmayan o overclock bilgini asla kardeş 👍

Overclocktan anlayan adam cinebenchin stres testi olmadığını zaten bilirdi.

Alıntılama beni bi daha yaşını kanıtlayana kadar. Kalbini kırarım

Son düzenleme:
Özelden at yaşını bakalım ben doğmadan önce mi yapıyormuşsun o stabilite testlerini 12 saat yapıp yapmadığını görelim. Yiyorsa kanıtla yaşını. Z kuşağı seni.

Occtnin small fftsi ile prime95 in small fftsini aynı sanan insan overclocktanta stabilite testindende zerre anlamıyodur.

Valorant lol bilgini taslayabilirsin ama olmayan o overclock bilgini asla kardeş 👍

Overclocktan anlayan adam cinebenchin stres testi olmadığını zaten bilirdi.

Alıntılama beni bi daha yaşını kanıtlayana kadar. Kalbini kırarım
Ben cahil cühela ile tartışmayı keseli çok oldu. Ayrıca R23 stres testi diyen de olmadı ki sen neye rolleniyorsun? Ayrıca konu stress testi bile değilken yarım yamalak bilginle şov yapmaya çalışan da sensin. Sen bilgisayar kullanmadan önce ben tomshardware formunda moderatörlük yapıyordum aslanım, alıntıladığın insanlara dikkat et. Neyse ben şimdi seni engelliyorum. Yazsan da görmem, yallah başka kapıya.

İsabet olmuş.

Konu stres testi değil: adam -30 all core +200 mhzyi test etmesi için ne yapması gerekiyordu? stress değilde masaüstüne gelince stabil mi demesi gerekiyordu? 😄

Hala bilgisayar kullanmadan diyor: kanıt yok, yaş yok bir şey yok. %100 eminim ki monitörün karşısına geçtiğimde sen daha doğmamıştın bile.

Alıntıladığım insana dikkat etmeme gerek yok: senin bilgin(!) zaten ortada bilerek alıntılıyorum. Hodri medyan. Azıcık bilgisi olan occtye overkill falan demez.

Yarım yamalak bilgimi(!) istediğin yerden ölçebilirsin. Dediğim test programını yapıp all core -30 da geçen amd işlemciyi ben 2 katı para verip alırım

Valorant lolünü oynamaya devam edebilirsin z kuşağı seni. Böyle toz olursun işte. Bilgisizsen bilgisizsin bu kadar basit senden daha bilgili birini kabul etmemek anca ergenlerin yapacağı iştir. Olgunluk 0

Son düzenleme:
Geri